Lavoisier S.A.S.
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Recherche sur le thème Génie industriel alimentaire :

Nous trouvons 412 ouvrages correspondant à Génie industriel alimentaire

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  1. Couverture de l'ouvrage Encyclopedia of Food Chemistry
    Langue : Anglais
    01-20191400 p.21.6x27.6 cm
    The Encyclopedia of Food Chemistry is the ideal primer for food scientists, researchers, students and young professionals needing to quickly acquaint themselves with food chemistry...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié 1522,58 € Ajouter au panier
  2. Couverture de l'ouvrage Starches for Food Application
    Langue : Anglais
    11-2018504 p.15.2x22.9 cm
    Starches For Food Application: Chemical, Technological and Health Properties examines the scientific, technological and nutritional knowledge of different types of starches, including their...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché 204,32 € Ajouter au panier
  3. Couverture de l'ouvrage Anaerobes in Biotechnology
    Langue : Anglais
    06-2018Imprimé à la demande472 p.15.5x23.5 cm
    This book review series presents current trends in modern biotechnology. The aim is to cover all aspects of this interdisciplinary technology where knowledge, methods and expertise are required...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 295,39 € Ajouter au panier
  4. Couverture de l'ouvrage Methods for Developing New Food Products
    Auteurs : ARAMOUNI Fadi, DESCHENES Kathryn
    Langue : Français
    11-2017430 p.
    • Updated and expanded with new materials and chapter, guidance documents, Food Safety Modernization Act (FSMA) requirements, FDA labeling, calculations and more. • Practical information for...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 160,74 € Ajouter au panier
  5. Couverture de l'ouvrage Que manger ?
    Auteur : DUBET François
    Langue : Français
    11-2017208 p.
    Nos manières de manger, comme ce que nous mangeons, ne tiennent pas seulement à nos besoins, nos cultures et nos goûts. Car tout un ensemble de normes juridiques, d’accords commerciaux et de...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 5 jours).
    23,00 € Ajouter au panier
  6. Couverture de l'ouvrage Health Benefits of Green Tea
    Auteur : HARA Yukihiko
    Langue : Anglais
    09-2017246 p.
    This book provides evidence to support the health-promoting components of green tea for human health. It explores the significance of green tea and its catechins represented by epigallocatechin...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 145,72 € Ajouter au panier
  7. Couverture de l'ouvrage Génie des procédés alimentaires
    Auteurs : TRYSTRAM Gilles, DUQUENOY Albert, BIMBENET Jean-Jacques
    Langue : Français
    02-2017592 p.17x24 cm
    Le génie des procédés alimentaires présente, par rapport au génie des procédés « classique », un certain nombre de spécificités liées à la nature des produits transformés (variabilité des matières...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 3 jours).
    Relié 88,30 € Ajouter au panier
  8. Auteur : EARLY Ralph
    Langue : Anglais
    12-2016160 p.
    ISO 22000 is the international standard for food safety management. It encompasses and extends the well-established HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) system, and covers every...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Broché Prix indicatif 49,28 € Ajouter au panier
  9. Couverture de l'ouvrage Emerging Technologies in Meat Processing
    Langue : Anglais
    12-2016360 p.17.5x25.2 cm
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié 178,60 € Ajouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Anaerobes in Biotechnology
    Langue : Anglais
    12-2016472 p.15.5x23.5 cm
    This book review series presents current trends in modern biotechnology. The aim is to cover all aspects of this interdisciplinary technology where knowledge, methods and expertise are required...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 295,39 € Ajouter au panier
  11. Couverture de l'ouvrage Food Nanoscience and Nanotechnology
    Langue : Anglais
    10-2016Imprimé à la demande300 p.15.5x23.5 cm
    Nanoscience and nanotechnology have had a great impact on the food industry. They have increased the nutritional and functional properties of a number of food products and have aided in food...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 108,44 € Ajouter au panier
  12. Couverture de l'ouvrage Balsamic Vinegars
    Auteurs : Giudici Paolo , Lemmetti Federico , Mazza Stefano
    Langue : Anglais
    10-2016Imprimé à la demande167 p.15.5x23.5 cm
    This book offers a clear description of all the balsamic vinegars and/or similar products produced in the world, their differences in composition, quality and use. This encompasses all the steps...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 88,73 € Ajouter au panier
  13. Couverture de l'ouvrage Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods
    Auteur : Rao M. Anandha
    Langue : Anglais
    09-2016Imprimé à la demande461 p.15.5x23.5 cm
    Discusses Diffusive Wave Spectroscopy. Includes a novel section on microstructure. Discusses the uses of tribology and rheology for the sensory preparation of foods. This revised third edition...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 118,31 € Ajouter au panier
  14. Couverture de l'ouvrage Process Analytical Technology for the Food Industry
    Langue : Anglais
    09-2016Imprimé à la demande301 p.15.5x23.5 cm
    The Process Analytical Technology (PAT) initiative aims to move from a paradigm of ‘testing quality in’ to ‘building quality in by design’. It has been widely adopted within the pharmaceutical...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 118,31 € Ajouter au panier
  15. Couverture de l'ouvrage An Introduction to the Physical Chemistry of Food
    Auteur : Coupland John N.
    Langue : Anglais
    09-2016Imprimé à la demande182 p.17.8x25.4 cm
    Familiar combinations of ingredients and processing make the structures that give food its properties. For example in ice cream, the emulsifiers and proteins stabilize partly crystalline milk fat...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 54,22 € Ajouter au panier
  16. Couverture de l'ouvrage Advances in Food Process Engineering Research and Applications
    Langue : Anglais
    08-2016Imprimé à la demande677 p.15.5x23.5 cm
    The International Congress on Engineering and Food (ICEF) has been established as the major international event in the field of Food Engineering. The 11th International Congress on Engineering...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 147,88 € Ajouter au panier
  17. Couverture de l'ouvrage Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in Food Processing
    Langue : Anglais
    08-2016Imprimé à la demande183 p.15.5x23.5 cm
    The use of Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in food processing operations is relatively new when compared with other conventional or innovative technologies. In addition to existing...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 98,58 € Ajouter au panier
  18. Couverture de l'ouvrage Lactic Acid Bacteria
    Langue : Anglais
    08-2016Imprimé à la demande535 p.15.5x23.5 cm
    The book summarizes the latest research and developments in dairy biotechnology and engineering. It provides a strategic approach for readers relating to fundamental research and practical work...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 197,18 € Ajouter au panier
  19. Couverture de l'ouvrage Food Processing
    Langue : Anglais
    08-2016Imprimé à la demande510 p.15.5x23.5 cm
    The aim of the food processing is to ensure microbiological and chemical safety of foods, adequate nutrient content and bioavailability and acceptability to the consumer with regard to sensory...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 147,88 € Ajouter au panier
  20. Couverture de l'ouvrage Salmonella
    Langue : Anglais
    08-2016Imprimé à la demande301 p.17.8x25.4 cm
    Salmonella: Methods and Protocols, Second Edition expands upon the previous edition with current, detailed methods on different aspects and landmarks advancing knowledge on salmonella research...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 100,21 € Ajouter au panier
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