Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

Heures d'ouverture 08h30-12h30/13h30-17h30
Tél.: +33 (0)1 47 40 67 00
Fax: +33 (0)1 47 40 67 02


Url canonique : www.lavoisier.fr/livre/agro-alimentaire/food-the-chemistry-of-its-components-5th-ed/coultate/descriptif_1703433
Url courte ou permalien : www.lavoisier.fr/livre/notice.asp?ouvrage=1703433

Food: The chemistry of its components (5th Ed.)

Langue : Anglais

Auteur :

Couverture de l’ouvrage Food: The chemistry of its components
As a source of detailed information on the chemistry of food, this book is without equal. It investigates components which are present in large amounts (carbohydrates, fats, proteins, minerals and water) and also those that occur in smaller quantities (pigments, flavours, vitamins and preservatives). This book will be of particular interest to students and teachers of food science and nutrition courses in universities, colleges of further education and schools. Its accessible style also ensures that anyone with an interest in food issues will find it invaluable.

Date de parution :

Ouvrage de 502 p.

16x24 cm

Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).

Prix indicatif 35,29 €

Ajouter au panier

Thèmes de Food: The chemistry of its components  :

Ces ouvrages sont susceptibles de vous intéresser

En continuant à naviguer, vous autorisez Lavoisier à déposer des cookies à des fins de mesure d'audience. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, rendez-vous sur la page Confidentialité & Sécurité.
FERMER