Lavoisier S.A.S.
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94236 Cachan cedex
FRANCE

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Recherche sur le thème Biochimie en génie industriel alimentaire :

Nous trouvons 37 ouvrages correspondant à Biochimie en génie industriel alimentaire

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  1. Couverture de l'ouvrage Chemical, Biological, and Functional Aspects of Food Lipids
    Langue : Anglais
    09-201915.6x23.4 cm
    Based on years of academic and industrial research by an international panel of experts, Chemical, Biological, and Functional Properties of Food Lipids, Second Edition provides a concise, yet...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché Prix indicatif 74,82 € Ajouter au panier
  2. Couverture de l'ouvrage Introduction to Food Chemistry
    Langue : Anglais
    09-201917.8x25.4 cm
    Providing a thorough introduction to the core areas of food science specified by the Institute of Food Technologists, Introduction to Food Chemistry focuses on principles rather than commodities...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché Prix indicatif 74,82 € Ajouter au panier
  3. Couverture de l'ouvrage Encyclopedia of Food Chemistry
    Langue : Anglais
    01-20191400 p.21.6x27.6 cm
    The Encyclopedia of Food Chemistry is the ideal primer for food scientists, researchers, students and young professionals needing to quickly acquaint themselves with food chemistry...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié Prix indicatif 1522,58 € Ajouter au panier
  4. Couverture de l'ouvrage Health Benefits of Green Tea
    Auteur : HARA Yukihiko
    Langue : Anglais
    09-2017246 p.
    This book provides evidence to support the health-promoting components of green tea for human health. It explores the significance of green tea and its catechins represented by epigallocatechin...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 145,72 € Ajouter au panier
  5. Couverture de l'ouvrage Food Oxidants and Antioxidants
    Langue : Anglais
    11-201615.6x23.4 cm
    Food antioxidants are of primary importance for the preservation of food quality during processing and storage. However, the status of food depends on a balance of antioxidants and prooxidants...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché Prix indicatif 103,03 € Ajouter au panier
  6. Couverture de l'ouvrage Advances in Food Process Engineering Research and Applications
    Langue : Anglais
    08-2016Imprimé à la demande677 p.15.5x23.5 cm
    This is the second publication stemming from the International Congress on Engineering in Food, the first being Food Engineering Interfaces, based on the last ICEF10. The theme of ICEF 11, held in...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 116,04 € Ajouter au panier
  7. Couverture de l'ouvrage Packaging for Food Preservation
    Langue : Anglais
    08-2015Imprimé à la demande193 p.15.5x23.5 cm
    The book will be focused on the three most important aspects of food packaging: Modeling, Materials and Packaging Strategies. The modeling section will provide a complete overview of mass...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 98,58 € Ajouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage Handbook of Mineral Elements in Food
    Langue : Anglais
    05-2015792 p.19.6x25.2 cm
    Mineral elements are found in foods and drink of all different types, from drinking water through to mothers? milk. The search for mineral elements has shown that many trace and ultratrace-level...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié 274,68 € Ajouter au panier
  9. Couverture de l'ouvrage Advances in Food Process Engineering Research and Applications
    Langue : Anglais
    10-2013677 p.15.5x23.5 cm
    This is the second publication stemming from the International Congress on Engineering in Food, the first being Food Engineering Interfaces, based on the last ICEF10. The theme of ICEF 11, held in...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 158,24 € Ajouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Bioactives in Fruit
    Langue : Anglais
    09-2013544 p.17.8x25.2 cm
    For centuries we have known that fruit is important for health, but we are only just beginning to fully understand why.  Bioactives in Fruit: Health Benefits and Functional Foods aims to summarise...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié 183,61 € Ajouter au panier
  11. Couverture de l'ouvrage Packaging for Food Preservation
    Langue : Anglais
    07-2013193 p.15.5x23.5 cm
    The book will be focused on the three most important aspects of food packaging: Modeling, Materials and Packaging Strategies. The modeling section will provide a complete overview of mass...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 105,49 € Ajouter au panier
  12. Couverture de l'ouvrage Food Oxidants and Antioxidants
    Langue : Anglais
    07-2013572 p.15.6x23.4 cm
    Food antioxidants are of primary importance for the preservation of food quality during processing and storage. However, the status of food depends on a balance of antioxidants and prooxidants...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 256,94 € Ajouter au panier
  13. Couverture de l'ouvrage Sonocrystallization of Fats
    Langue : Anglais
    06-201366 p.15.5x23.5 cm
    Sonocrystallization of Fats will summarize the latest research efforts and discoveries in the relatively new area of sonocrystallization of edible lipids. Ultrasound has been used extensively in...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 52,74 € Ajouter au panier
  14. Couverture de l'ouvrage Marine Proteins and Peptides
    Langue : Anglais
    05-2013816 p.16.8x24.6 cm
    Food proteins and bioactive peptides play a vital role in the growth and development of the body?s structural integrity and regulation, as well as having a variety of other functional properties...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié 228,59 € Ajouter au panier
  15. Couverture de l'ouvrage Bio-Nanotechnology
    Langue : Anglais
    02-2013824 p.19.7x24.4 cm
    Bio-nanotechnology is the key functional technology of the 21st century. It is a fusion of biology and nanotechnology based on the principles and chemical pathways of living organisms, and refers...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié 275,84 € Ajouter au panier
  16. Couverture de l'ouvrage Chemical, Biological, and Functional Aspects of Food Lipids
    Langue : Anglais
    12-2010520 p.15.6x23.4 cm
    Based on years of academic and industrial research by an international panel of experts, Chemical, Biological, and Functional Properties of Food Lipids, Second Edition provides a concise, yet...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 281,07 € Ajouter au panier
  17. Couverture de l'ouvrage Bioactive proteins and peptides as functional foods and nutraceuticals
    Auteur : MINE Yoshinori
    Langue : Anglais
    07-2010420 p.
    Bioactive Proteins and Peptides as Functional Foods and Nutraceuticals highlights recent developments of nutraceutical proteins and peptides for the promotion of human health. The book considers...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 232,41 € Ajouter au panier
  18. Couverture de l'ouvrage Food: The chemistry of its components
    Auteur : COULTATE Tom P.
    Langue : Anglais
    09-2008502 p.16x24 cm
    As a source of detailed information on the chemistry of food, this book is without equal. It investigates components which are present in large amounts (carbohydrates, fats, proteins, minerals and...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 35,29 € Ajouter au panier
  19. Couverture de l'ouvrage Principles of food toxicology
    Auteur : PÜSSA Tonu
    Langue : Anglais
    01-2008344 p.
    While food is an essential source of energy, nutrients, building materials, and even pleasure, it also contains compounds that can potentially evoke greater or lesser health disorders. Toxins can...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 66,70 € Ajouter au panier
  20. Couverture de l'ouvrage Fennema's food chemistry (4th Ed.paperback) (Food science and technology series, vol.169)
    Auteurs : DAMODARAN S., PARKIN K., FENNEMA Owen
    Langue : Anglais
    10-20071160 p.
    Honoring food chemistry pioneer and original editor, Owen Fennema, by including his name in the fourth edition title, Fennema's Food Chemistry once again meets and surpasses the standards of...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 79,30 € Ajouter au panier