Food Bioactives, Softcover reprint of the original 1st ed. 2017 Extraction and Biotechnology Applications
Coordonnateur : Puri Munish
6. Extraction of lipids and carotenoids from algal sources
Covers bioactive extraction and characterization methodology
Links food chemistry, bioprocessing, and biotechnology
Discusses practical use of bioactives
Includes supplementary material: sn.pub/extras
Date de parution : 04-2017
Ouvrage de 326 p.
15.5x23.5 cm
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
Prix indicatif 158,24 €
Ajouter au panierDate de parution : 05-2018
Ouvrage de 326 p.
15.5x23.5 cm
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
Prix indicatif 116,04 €
Ajouter au panierThèmes de Food Bioactives :
Mots-clés :
biotechnology; disease prevention; food bioactives; nutraceuticals; nutrition; plant bioactives