Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

Heures d'ouverture 08h30-12h30/13h30-17h30
Tél.: +33 (0)1 47 40 67 00
Fax: +33 (0)1 47 40 67 02

Année de parution (67)
Effacer ce filtre
État de parution (5)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Langue (5)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Support (2)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Trier par...
Date de parution
Auteur
Titre
Prix

Recherche sur le thème Céréales - boulangerie - biscuiterie :

Nous trouvons 2147 ouvrages correspondant à Céréales - boulangerie - biscuiterie

en 0 s.
 1  2  3  4  5  ...  108  Suivant > 
Résultats par page : 
 
  1. Langue : Anglais
    06-2020400 p.19.1x23.5 cm
    Nutrition and Health of Eastern European Foods: Traditional and Ethnic Diets provides an analysis of traditional and ethnic foods from Eastern Europe, including Russia, Belarus, Ukraine, Estonia...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 145,45 € Ajouter au panier
  2. Couverture de l'ouvrage Pulses and Pulse Ingredients
    Auteurs : Hill Heather , Tulbek Mehmet Caglar
    Langue : Anglais
    01-2020336 p.15.2x22.9 cm
    Pulses and Pulse Ingredients: Processing, Technology and Product Development is a complete and comprehensive overview of pulses, with coverage from raw ingredient to developed products. Divided...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 193,44 € Ajouter au panier
  3. Couverture de l'ouvrage Animal Agriculture
    Langue : Anglais
    01-2020500 p.19.1x23.5 cm
    Land-based production of high-quality protein by livestock and poultry plays an important role in improving human nutrition, growth and health, as well as economical and social developments...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 204,32 € Ajouter au panier
  4. Couverture de l'ouvrage Food Immunoassay
    Auteurs : Xu Chuanlai , Kuang Hua , Xu Liguang
    Langue : Anglais
    01-2020386 p.15.5x23.5 cm
    This book systematically covers immunoassays for food, presenting detailed approaches such as antigen design, food matrix pre-treatment and detection format optimization for 9 classes of food...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 137,14 € Ajouter au panier
  5. Langue : Anglais
    01-2020768 p.21.6x27.6 cm
    Molecular Nutrition: Mother and Infant presents the impact of diet in early life stages from pre-conception, throughout pregnancy and to the infant.. Separated into three parts, general and...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché Prix indicatif 193,44 € Ajouter au panier
  6. Couverture de l'ouvrage Lebensmittelchemie
    Auteur : Matissek Reinhard
    Langue : Allemand
    12-201915.5x23.5 cm
    Das Lehrbuch basiert auf einem systematischen Gesamtkonzept mit klarer Gliederung und einer Sammlung relevanter Fakten. In der vollständig überarbeiteten achten Auflage bietet es eine prägnante...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 37,46 € Ajouter au panier
  7. Langue : Anglais
    12-2019560 p.21.6x27.6 cm
    Starvation and Malnutrition: Medical Nutrition and Public Health is a carefully designed selection of chapters written by experts on emerging and controversial topics in starvation and...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché Prix indicatif 145,45 € Ajouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage Storage of Grains and Their Products
    Langue : Anglais
    12-2019620 p.15.2x22.9 cm
    Storage of Grains and Their Products is a new edition of the most thorough and authoritative reference on the principles and practices of storing and handling grains and their products. This new...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 242,37 € Ajouter au panier
  9. Langue : Anglais
    12-2019504 p.15.2x22.9 cm
    Starch-based Materials: Science and Engineering explores new technologies and starch modifications to achieve new paradigms on the development of materials. It covers starches with enhanced...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 193,44 € Ajouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Food and Society
    Auteur : Gibson Mark
    Langue : Anglais
    11-2019488 p.19.1x23.5 cm
    Food and Society provides a broad spectrum of information to help students and professionals understand how the food industry has evolved from the 20th century to present, and discusses the...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 145,45 € Ajouter au panier
  11. Couverture de l'ouvrage Asian Noodle Manufacturing
    Langue : Anglais
    11-2019260 p.15.2x22.9 cm
    Noodle Technology: Ingredients, Manufacture and Quality is a comprehensive handbook for the manufacture of noodles from traditional styles to gluten free and whole grain varieties.. The book is...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 193,44 € Ajouter au panier
  12. Couverture de l'ouvrage Aquaculture Health Management
    Langue : Anglais
    11-2019300 p.19.1x23.5 cm
    Aquaculture Health Management is an essential reference for the diverse aquaculture community. With the steadily increasing importance of healthy fish production and the expansion of the animal...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 193,44 € Ajouter au panier
  13. Couverture de l'ouvrage Breakfast Cereals and How They Are Made
    Langue : Anglais
    11-2019600 p.15.2x22.9 cm
    Breakfast Cereals and How They Are Made: Raw Materials, Processing, and Production, Third Edition covers the transformation of a cereal grain across the supply chain with oversight of the entire...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 242,37 € Ajouter au panier
  14. Langue : Anglais
    11-2019480 p.19.1x23.5 cm
    Sensory Evaluation Practices, Fifth Edition presents the latest developments and methods of sensory evaluation, including those on the front end of innovation, consumer acceptance/preference...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 121,37 € Ajouter au panier
  15. Langue : Anglais
    11-2019496 p.21.6x27.6 cm
    Human Milk: Sampling for and Measurement of Energy-Yielding Nutrients and Other Macromolecules presents comprehensive, rigorous, state-of-the-science information on the origins, analysis...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 177,10 € Ajouter au panier
  16. Couverture de l'ouvrage Milk Proteins
    Langue : Anglais
    11-2019624 p.19.1x23.5 cm
    Using a unique "field-to-table" approach, this third edition of Milk Proteins: From Expression to Food provides comprehensive coverage of new developments and insights into the entire dairy food...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 177,10 € Ajouter au panier
  17. Couverture de l'ouvrage Wine Science
    Auteur : Jackson Ronald S.
    Langue : Anglais
    11-2019948 p.21.6x27.6 cm
    Wine Science: Principles and Applications continues to deliver in-depth information and expertise in a single, science-focused volume focused on presenting the complexities and nuances of creating...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 177,10 € Ajouter au panier
  18. Couverture de l'ouvrage Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables
    Langue : Anglais
    10-2019896 p.21.6x27.6 cm
    Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables provides an overview of the nutritional and anti-nutritional composition, antioxidant potential, and health benefits of...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 193,44 € Ajouter au panier
  19. Couverture de l'ouvrage Managing Wine Quality
    Auteur : Reynolds Andrew G.
    Langue : Anglais
    10-20191280 p.15.2x22.9 cm
    Volume 1: The sensory qualities and stability of wines are influenced by many aspects of both grape production and winemaking. Worldwide research in the fields of viticulture and oenology help to...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 476,04 € Ajouter au panier
  20. Couverture de l'ouvrage The Genus Citrus
    Langue : Anglais
    10-2019720 p.15.2x22.9 cm
    The GenusCitrus presents the enormous amount of new knowledge that has been generated in recent years in practically all topics related to citrus. Beginning with an overview of the fundamental...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 247,81 € Ajouter au panier
∧ Haut de page ∧  1  2  3  4  5  ...  108  Suivant > 
En continuant à naviguer, vous autorisez Lavoisier à déposer des cookies à des fins de mesure d'audience. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, rendez-vous sur la page Confidentialité & Sécurité.
FERMER