Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

Heures d'ouverture 08h30-12h30/13h30-17h30
Tél.: +33 (0)1 47 40 67 00
Fax: +33 (0)1 47 40 67 02

Année de parution (67)
Effacer ce filtre
État de parution (5)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Langue (5)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Support (2)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Trier par...
Date de parution
Auteur
Titre
Prix

Recherche sur le thème Céréales - boulangerie - biscuiterie :

Nous trouvons 2144 ouvrages correspondant à Céréales - boulangerie - biscuiterie

en 0 s.
 1  2  3  4  5  ...  108  Suivant > 
Résultats par page : 
 
  1. Langue : Anglais
    08-2020528 p.18.4x26 cm
    Chemical Changes During Processing and Storage of Foods brings in-depth discussion of the chemical changes occurring in food components during processing and storage, their mechanisms and...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 154,19 € Ajouter au panier
  2. Langue : Anglais
    06-2020608 p.19.1x23.5 cm
    Enzymes: Novel Biotechnological Approaches for the Food Industry is a detailed reference and valuable tool essential to researchers and students in the biotech industry. The book particularly...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 182,55 € Ajouter au panier
  3. Langue : Anglais
    06-2020400 p.19.1x23.5 cm
    Nutrition and Health of Eastern European Foods: Traditional and Ethnic Diets provides an analysis of traditional and ethnic foods from Eastern Europe, including Russia, Belarus, Ukraine, Estonia...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 145,45 € Ajouter au panier
  4. Langue : Anglais
    03-2020352 p.21.6x27.6 cm
    Intended for food technologists, nutritionists, food processors and agricultural engineers who work in food manufacturing and are seeking to improve products from a nutritional point of view and...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 153,10 € Ajouter au panier
  5. Langue : Anglais
    03-2020230 p.15.2x22.9 cm
    Advances in Food and Nutrition Research provides updated knowledge about nutrients in foods and how to avoid their deficiency, especially for those essential nutrients that should be present in...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 144,35 € Ajouter au panier
  6. Couverture de l'ouvrage Food Immunoassay
    Auteurs : Xu Chuanlai , Kuang Hua , Xu Liguang
    Langue : Anglais
    02-2020386 p.15.5x23.5 cm
    This book systematically covers immunoassays for food, presenting detailed approaches such as antigen design, food matrix pre-treatment and detection format optimization for 9 classes of food...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 137,14 € Ajouter au panier
  7. Couverture de l'ouvrage Pulses and Pulse Ingredients
    Auteurs : Hill Heather , Tulbek Mehmet Caglar
    Langue : Anglais
    01-2020336 p.15.2x22.9 cm
    Pulses and Pulse Ingredients: Processing, Technology and Product Development is a complete and comprehensive overview of pulses, with coverage from raw ingredient to developed products. Divided...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché Prix indicatif 193,44 € Ajouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage Animal Agriculture
    Langue : Anglais
    01-2020500 p.19.1x23.5 cm
    Land-based production of high-quality protein by livestock and poultry plays an important role in improving human nutrition, growth and health, as well as economical and social developments...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 193,44 € Ajouter au panier
  9. Langue : Anglais
    01-2020768 p.21.6x27.6 cm
    Molecular Nutrition: Mother and Infant presents the impact of diet in early life stages from pre-conception, throughout pregnancy and to the infant.. Separated into three parts, general and...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché Prix indicatif 193,44 € Ajouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Lebensmittelchemie
    Auteur : Matissek Reinhard
    Langue : Allemand
    12-201915.5x23.5 cm
    Das Lehrbuch basiert auf einem systematischen Gesamtkonzept mit klarer Gliederung und einer Sammlung relevanter Fakten. In der vollständig überarbeiteten achten Auflage bietet es eine prägnante...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché Prix indicatif 37,46 € Ajouter au panier
  11. Langue : Anglais
    12-2019483 p.21.6x27.6 cm
    Saffron: Science, Technology and Health summarizes the scientific, technical and health aspects of this crop. Saffron possesses unique agronomical, ecological, social and physiological...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 258,68 € Ajouter au panier
  12. Couverture de l'ouvrage Controlled and Modified Atmospheres for Fresh and Fresh-Cut Produce
    Langue : Anglais
    12-2019408 p.15.2x22.9 cm
    Controlled and Modified Atmosphere for Fresh and Fresh-Cut Produce is the ultimate reference book of CA/MA recommendations for selected commodities. It includes the basic knowledge of physiology...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 204,32 € Ajouter au panier
  13. Couverture de l'ouvrage Managing Wine Quality
    Langue : Anglais
    12-2019620 p.15.2x22.9 cm
    The sensory qualities and stability of wines are influenced by many aspects of both grape production and winemaking. Worldwide research in the fields of viticulture and oenology help to elucidate...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 291,26 € Ajouter au panier
  14. Langue : Anglais
    12-2019560 p.21.6x27.6 cm
    Starvation and Malnutrition: Medical Nutrition and Public Health is a carefully designed selection of chapters written by experts on emerging and controversial topics in starvation and...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché Prix indicatif 145,45 € Ajouter au panier
  15. Couverture de l'ouvrage Asian Noodle Manufacturing
    Langue : Anglais
    12-2019260 p.15.2x22.9 cm
    Noodle Technology: Ingredients, Manufacture and Quality is a comprehensive handbook for the manufacture of noodles from traditional styles to gluten free and whole grain varieties.. The book is...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 193,44 € Ajouter au panier
  16. Couverture de l'ouvrage Storage of Grains and Their Products
    Langue : Anglais
    12-2019620 p.15.2x22.9 cm
    Storage of Grains and Their Products is a new edition of the most thorough and authoritative reference on the principles and practices of storing and handling grains and their products. This new...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 242,37 € Ajouter au panier
  17. Langue : Anglais
    12-2019504 p.15.2x22.9 cm
    Starch-based Materials: Science and Engineering explores new technologies and starch modifications to achieve new paradigms on the development of materials. It covers starches with enhanced...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 193,44 € Ajouter au panier
  18. Langue : Anglais
    12-2019496 p.21.6x27.6 cm
    Human Milk: Sampling for and Measurement of Energy-Yielding Nutrients and Other Macromolecules presents comprehensive, rigorous, state-of-the-science information on the origins, analysis...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 177,10 € Ajouter au panier
  19. Couverture de l'ouvrage Food and Society
    Langue : Anglais
    11-2019488 p.19.1x23.5 cm
    Food and Society provides a broad spectrum of information to help students and professionals understand how the food industry has evolved from the 20th century to present, and discusses the...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 145,45 € Ajouter au panier
  20. Couverture de l'ouvrage Aquaculture Health Management
    Langue : Anglais
    11-2019300 p.19.1x23.5 cm
    Aquaculture Health Management is an essential reference for the diverse aquaculture community. With the steadily increasing importance of healthy fish production and the expansion of the animal...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché Prix indicatif 193,44 € Ajouter au panier
∧ Haut de page ∧  1  2  3  4  5  ...  108  Suivant > 
En continuant à naviguer, vous autorisez Lavoisier à déposer des cookies à des fins de mesure d'audience. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, rendez-vous sur la page Confidentialité & Sécurité.
FERMER