Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

Heures d'ouverture 08h30-12h30/13h30-17h30
Tél.: +33 (0)1 47 40 67 00
Fax: +33 (0)1 47 40 67 02


Url canonique : www.lavoisier.fr/livre/agro-alimentaire/bioactives-in-fruit/skinner/descriptif_2725221
Url courte ou permalien : www.lavoisier.fr/livre/notice.asp?ouvrage=2725221

Bioactives in Fruit Health Benefits and Functional Food

Langue : Anglais

Coordonnateurs : Skinner Margot, Hunter Denise

Couverture de l’ouvrage Bioactives in Fruit
Oils and fats are almost ubiquitous in food processing, whether naturally occurring in foods or added as ingredients that bring functional benefits. Whilst levels of fat intake must be controlled in order to avoid obesity and other health problems, it remains the fact that fats (along with proteins and carbohydrates) are one of the three macronutrients and therefore an essential part of a healthy diet. This book presents at professional and reference level the current state of the art of the edible oils in the industry, focusing on the various processing stages and considering both chemistry and process engineering.

Date de parution :

Ouvrage de 552 p.

17.8x25.4 cm

Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).

Prix indicatif 182,64 €

Ajouter au panier
En continuant à naviguer, vous autorisez Lavoisier à déposer des cookies à des fins de mesure d'audience. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, rendez-vous sur la page Confidentialité & Sécurité.
FERMER