Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

Heures d'ouverture 08h30-12h30/13h30-17h30
Tél.: +33 (0)1 47 40 67 00
Fax: +33 (0)1 47 40 67 02

Année de parution (47)
Effacer ce filtre
État de parution (4)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Langue (5)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Thème (137)
Effacer ce filtre
Plus de filtres

Support (5)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Auteur
Effacer ce filtre
Trier par...
Pertinence
Date de parution
Auteur
Titre
Prix

Recherche sur hazard control :

Nous trouvons 1087 ouvrages correspondant à hazard control
Afficher uniquement les ouvrages parus ces 3 dernières années.

en 0.4830385 s.
 1  2  3  4  5  ...  55  Suivant > 
Résultats par page : 
 
  1. Couverture de l'ouvrage Exposure assessment for epidemiology and hazard control
    Auteur : Acgih
    Langue : Anglais
    11-1990336 p.15.2x22.9 cm
    The proceedings of an international workshop held at Woods Hole, Mass., April 1988, reviewing the state-of-the-art for exposure assessment in epidemiologic studies and the application of health...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Prix indicatif 224,29 € Ajouter au panier
  2. Couverture de l'ouvrage Handbook of health hazard control in the chemical process industry
    Auteurs : Lipton Sydney , Lynch Jeremiah
    Langue : Anglais
    05-19941004 p.18.7x26.1 cm
    Originally published in 1988, this expanded version contains the latest information on hazard evaluation, reflecting new OSHA and EPA regulations. It provides comprehensive coverage of...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Prix indicatif 294,18 € Ajouter au panier
  3. Auteur : Tweedy James T.
    Langue : Anglais
    09-201317.8x25.4 cm
    Designated as the Primary Study Reference for those preparing for the Certified Hazard Control Manager (CHCM) credential, this text outlines the importance of using management and...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 93,24 € Ajouter au panier
  4. Couverture de l'ouvrage Healthcare hazard control and safety management
    Auteur : TWEEDY James
    Langue : Anglais
    06-2005530 p.18x25 cm
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 148,72 € Ajouter au panier
  5. Langue : Anglais
    08-1989358 p.
    Book 4 covers the need for operations to assure safety and quality of foods. It describes particularly the `hazard analysis critical control point (HACCP)" philosophy, and how this...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 52,62 € Ajouter au panier
  6. Couverture de l'ouvrage Lees' Process Safety Essentials
    Auteur : Mannan Sam
    Langue : Anglais
    01-2014547 p.21.6x27.6 cm
    Lees' Process Safety Essentials is a single-volume digest presenting the critical, practical content from Lees' Loss Prevention for day-to-day use and reference. It is portable, authoritative...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché Prix indicatif 110,33 € Ajouter au panier
  7. Couverture de l'ouvrage Hazard analysis critical control point (HACCP) in meat, poultry and fish processing (Advances in meat research series, 10 / Bound)
    Auteurs : Pearson A. M. , Dutson T. R.
    Langue : Anglais
    03-2013393 p.15.5x23.5 cm
    The RACCP (hazard analysis critical control point) concept for food products was an outgrowth of the US space program with the demand for a safe food supply for manned space...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 84,39 € Ajouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage Industrial fire protection handbook
    Auteur : Schroll R. Craig
    Langue : Anglais
    03-2002252 p.15.6x23.4 cm
    Completely reworked and revised, this new edition provides an overview of all the essential areas of fire protection for industry, including loss control programs, fire behavior, life...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 154,17 € Ajouter au panier
  9. Auteur : BRYAN
    Langue : Anglais
    09-199278 p.24x16 cm
    The hazard analysis critical control point (HACCP) system is a relatively new approach to the prevention and control of foodborne diseases. This book provides guidance on...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Prix indicatif 17,00 € Ajouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Lees' Loss Prevention in the Process Industries
    Auteur : Lees Frank
    Langue : Anglais
    09-20123680 p.27.6x21.9 cm
    Safety in the process industries is critical for those who work with chemicals and hazardous substances or processes. The field of loss prevention is, and continues to be, of supreme importance to...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié Prix indicatif 726,72 € Ajouter au panier
  11. Couverture de l'ouvrage Forensic Human Factors and Ergonomics
    Langue : Anglais
    10-201817.8x25.4 cm
    This book has 18 case study chapters investigating various injury scenarios through the use of a Human Factors and Ergonomics (HFE) analysis. Each injury scenario derives from one or more similar...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 181,72 € Ajouter au panier
  12. Langue : Anglais
    01-2000170 p.27.3x21.6 cm
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 134,83 € Ajouter au panier
  13. Langue : Anglais
    06-1997
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indisponible Ajouter au panier
  14. Auteur : CHEREMISINOFF Paul N.
    Langue : Anglais
    05-1993
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Prix indisponible Ajouter au panier
  15. Auteur : MATSUI
    Langue : Anglais
    06-1993512 p.
    Addressing the problem of pollution by "xenobiotics", this collection of papers includes coverage of chlorinated organics, pesticides, heavy metals and health risks, recent detection and...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Prix indicatif 214,35 € Ajouter au panier
  16. Langue : Anglais
    06-1998232 p.
    One important element of FAO's work is building the capacity of food control personnel, including government authorities and food industry personnel carrying out food quality and safety...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Spirale 32,92 € Ajouter au panier
  17. Langue : Anglais
    06-1997
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 20,20 € Ajouter au panier
  18. Langue : Anglais
    06-1997Online
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 27,14 € Ajouter au panier
  19. Auteur : NYHOLM
    Langue : Anglais
    06-1996360 p.
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 114,29 € Ajouter au panier
  20. Langue : Anglais
    06-199312 p.21.6x20.3 cm
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Prix indicatif 20,20 € Ajouter au panier
∧ Haut de page ∧  1  2  3  4  5  ...  55  Suivant > 
En continuant à naviguer, vous autorisez Lavoisier à déposer des cookies à des fins de mesure d'audience. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, rendez-vous sur la page Confidentialité & Sécurité.
FERMER