food industry

Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

Heures d'ouverture 08h30-12h30/13h30-17h30
Tél.: +33 (0)1 47 40 67 00
Fax: +33 (0)1 47 40 67 02

Année de parution (49)
Effacer ce filtre
État de parution (5)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Langue (6)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Thème (293)
Effacer ce filtre
Plus de filtres

Support (5)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Auteur
Effacer ce filtre
Trier par...
Pertinence
Date de parution
Auteur
Titre
Prix

Recherche sur food industry :

Nous trouvons 5366 ouvrages correspondant à food industry
Afficher uniquement les ouvrages parus ces 3 dernières années.

en 0.7742923 s.
 1  2  3  4  5  ...  269  Suivant > 
Résultats par page : 
 
  1. Couverture de l'ouvrage Oils and fats in the food industry
    Auteur : Gunstone Frank
    Langue : Anglais
    07-2008160 p.16.3x23.6 cm
    Oils and fats are almost ubiquitous in food processing - whether naturally occurring in foods or added as ingredients for functional benefits and, despite the impression given by several...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Broché Prix indicatif 77,45 € Ajouter au panier
  2. Couverture de l'ouvrage The Interaction of Food Industry and Environment
    Langue : Anglais
    11-2019336 p.21.6x27.6 cm
    Intended for professionals and enterprises that aspire to improve efficiency of the food industry while simultaneously diminishing environmental impact, The Interaction of...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché Prix indicatif 153,10 € Ajouter au panier
  3. Langue : Anglais
    03-2013338 p.21.6x27.6 cm
    Food Industry Wastes: Assessment and Recuperation of Commodities presents emerging techniques and opportunities for the treatment of food wastes, the reduction of water...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié 112,65 € Ajouter au panier
  4. Couverture de l'ouvrage Innovation Strategies in the Food Industry
    Langue : Anglais
    06-2016Imprimé à la demande334 p.19.1x23.5 cm
    Innovation Strategies in the Food Industry: Tools for Implementation is an indispensable resource for the food industry to introduce innovations in the market...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché 120,27 € Ajouter au panier
  5. Couverture de l'ouvrage Process Analytical Technology for the Food Industry
    Langue : Anglais
    09-2016Imprimé à la demande301 p.15.5x23.5 cm
    The Process Analytical Technology (PAT) initiative aims to move from a paradigm of ‘testing quality in’ to ‘building quality in by design’. It has been widely adopted within the pharmaceutical...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 118,31 € Ajouter au panier
  6. Couverture de l'ouvrage Process Analytical Technology for the Food Industry
    Langue : Anglais
    11-2014301 p.15.5x23.5 cm
    The Process Analytical Technology (PAT) initiative aims to move from a paradigm of ‘testing quality in’ to ‘building quality in by design’. It has been widely adopted within the pharmaceutical...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 137,14 € Ajouter au panier
  7. Couverture de l'ouvrage Advances in Biotechnology for Food Industry
    Langue : Anglais
    01-2018508 p.19.1x23.5 cm
    Advances in Biotechnology for Food Industry, Volume Fourteen in the Handbook of Food Bioengineering series, provides recent insight into how biotechnology impacts the...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché 153,10 € Ajouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage Impact of Nanoscience in the Food Industry
    Langue : Anglais
    01-2018Imprimé à la demande484 p.19.1x23.5 cm
    The Impact of Nanoscience in the Food Industry, Volume 12 in The Handbook of Food Bioengineering series, explores how nanoscience applications in food engineering...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché 153,10 € Ajouter au panier
  9. Couverture de l'ouvrage Lactic Acid in the Food Industry
    Auteurs : Ameen Sara M. , Caruso Giorgia
    Langue : Anglais
    06-2017Imprimé à la demande44 p.15.5x23.5 cm
    This Brief explores the importance of lactic acid and fermentation in the modern food industry. Although it is usually associated with milk and dairy products, lactic acid can also...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 58,00 € Ajouter au panier
  10. Auteur : Dalzell Janet M.
    Langue : Anglais
    11-1999348 p.15.2x22.9 cm
    Environmental issues are of increasing concern to the food industry, as consumers and legislators have forced manufacturers to become more aware of the environmental consequences...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié 266,33 € Ajouter au panier
  11. Couverture de l'ouvrage Auditing in the Food Industry
    Langue : Anglais
    07-2001216 p.
    The food industry faces an unprecedented level of scrutiny. Consumers are not only concerned with the safety and quality of food products but also the way in which they are...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 226,07 € Ajouter au panier
  12. Auteurs : LEACH Kevan, PYLE Leo
    Langue : Anglais
    12-2007320 p.
    Food Industry Operations Control and Management introduces some of the key principles and concepts underlying modern techniques for operations management and control, which are...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 144,84 € Ajouter au panier
  13. Couverture de l'ouvrage Food industry and the environment
    Auteur : Dalzall J. M.
    Langue : Anglais
    07-2013405 p.15.5x23.5 cm
    All areas of industry are facing increasing pressure from governments and consumers to be more environmentally aware. The food industry is no exception, and an increasing...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 89,66 € Ajouter au panier
  14. Auteur : Dalzall J. M.
    Langue : Anglais
    05-1994432 p.23.4x15.6 cm
    All areas of industry are facing increasing pressure from governments and consumers to be more environmentally aware. The food industry is no exception, and an increasing...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Prix indicatif 154,17 € Ajouter au panier
  15. Couverture de l'ouvrage Automation in the Food Industry
    Auteur : Moore C. A.
    Langue : Anglais
    12-2012212 p.15.2x22.9 cm
    This book is designed to be everything its title suggests-a practical guide to automation within the food industry. It is the first book to offer practical advice on what can be a...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 89,66 € Ajouter au panier
  16. Couverture de l'ouvrage Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry
    Auteurs : Sharma Suresh D. , Bhagat Arpan R. , Parisi Salvatore
    Langue : Anglais
    04-2019105 p.15.5x23.5 cm
    This book describes the consequences of an increased demand for food for human consumption for the global food industry. In four concise chapters, the authors explore the...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 52,74 € Ajouter au panier
  17. Couverture de l'ouvrage Robotics and Automation in the Food Industry
    Langue : Anglais
    12-2012570 p.
    The implementation of robotics and automation in the food sector offers great potential for improved safety, quality and profitability by optimising process monitoring and control...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié Prix indicatif 236,94 € Ajouter au panier
  18. Auteur : VASCONCELLOS J. Andres
    Langue : Anglais
    07-2012448 p.
    Food companies, regardless of their size and scope, understand that it is impossible to establish a single division devoted to "quality", as quality is the responsibility and purpose of...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Broché Prix indicatif 167,95 € Ajouter au panier
  19. Langue : Anglais
    02-201817.8x25.4 cm
    Nanotechnology is increasingly used in the food industry in the production, processing, packaging, and preservation of foods. It is also used to enhance flavor and color, nutrient...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 264,06 € Ajouter au panier
  20. Couverture de l'ouvrage Sustainability in the food industry
    Auteur : BALDWIN
    Langue : Anglais
    03-2009258 p.15.5x23.5 cm
    Sustainability is beginning to transform the food industry with environmental, economic and social factors being considered, evaluated and implemented throughout the supply chain...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 178,60 € Ajouter au panier
∧ Haut de page ∧  1  2  3  4  5  ...  269  Suivant > 
En continuant à naviguer, vous autorisez Lavoisier à déposer des cookies à des fins de mesure d'audience. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, rendez-vous sur la page Confidentialité & Sécurité.
FERMER