Lavoisier S.A.S.
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FRANCE

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Nous trouvons 34 ouvrages correspondant à Moisture diffusivity

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  1. Couverture de l'ouvrage Drying technology in agriculture and food sciences
    Auteur : MUJUMDAR Arun S.
    Langue : Anglais
    01-2001312 p.19x25 cm
    Drying is one of the most cost-effective means of preservation of grains, crops, and foods of all varieties. Much has been accomplished in the past two decades in understanding and development in...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indisponible Ajouter au panier
  2. Auteurs : BARBOSA-CANOVAS Gustavo V., WELTI-CHANES Jorge, VELEZ-RUIZ Jorge F.
    Langue : Anglais
    07-2012568 p.
    Specifically developed for food engineers, this is an in-depth reference book that focuses on transport phenomena in food preservation. First it reviews the fundamental concepts regarding...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Broché Prix indicatif 247,61 € Ajouter au panier
  3. Couverture de l'ouvrage Transport phenomena in food processing (Food preservation Technology series)
    Langue : Anglais
    12-2002546 p.15.6x23.5 cm
    This book provides a review of the current knowledge of each transport phenomenon, a presentation of basic concepts, explanation of theoretical aspects , practical discussion of specific research...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 281,89 € Ajouter au panier
  4. Couverture de l'ouvrage Developments in food engineering (6th intl congress on engineering and food in 2 Parts)
    Auteur : Nakamura T. Yano, R. Matsuno and K.
    Langue : Anglais
    01-20131085 p.21x27.9 cm
    The necessity of prediction and fine control in the food manufacturing process is becoming more important than ever before, and food researchers and engineers must confront difficulties arising...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 137,14 € Ajouter au panier
  5. Couverture de l'ouvrage Developments in food engineering (6th intl congress on engineering and food in 2 Parts)
    Auteur : Nakamura T. Yano, R. Matsuno and K.
    Langue : Anglais
    04-1994
    The necessity of prediction and fine control in the food manufacturing process is becoming more important than ever before, and food researchers and engineers must confront difficulties arising...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Prix indisponible Ajouter au panier
  6. Langue : Anglais
    10-20102114 p.21.9x27.6 cm
    The Definitive Reference for Food Scientists & Engineers. Completely revised and thoroughly updated. Many new entries written by top experts. Expanded coverage by 40 percent. 375 illustrations...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 864,74 € Ajouter au panier
  7. Couverture de l'ouvrage Petrophysics
    Auteur : Kobranova V.N.
    Langue : Français
    08-2014376 p.14x21.6 cm
    The chemical, physical and physicochemical processes that are at work in the depths of the Earth, both connected and unconnected with man's activities and coupled to the relevant properties and...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 116,04 € Ajouter au panier
  8. Auteur : Kobranova V.N.
    Langue : Français
    06-1989376 p.
    The chemical, physical and physicochemical processes that are at work in the depths of the Earth, both connected and unconnected with man's activities and coupled to the relevant properties and...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 57,21 € Ajouter au panier
  9. Auteurs : Saravacos George D. , Maroulis Zacharias B.
    Langue : Anglais
    06-2001414 p.15.2x22.9 cm
    This up-to-the-minute reference/text comprehensively covers all the transport properties of food materials and systems, exploring viscosity, moisture diffusivities, thermal conductivity...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 243,50 € Ajouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Food Structure and Moisture Transfer
    Auteurs : Guillard Valérie , Bourlieu Claire , Gontard Nathalie
    Langue : Anglais
    02-201360 p.15.5x23.5 cm
    It's well known that the structural characteristics of food materials influence their mass transfer, especially their water transfer properties during such processes as drying, hydration, and...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 54,22 € Ajouter au panier
  11. Couverture de l'ouvrage Drying of polymeric and solid materials, modelling and industrial applications
    Auteur : Vergnaud Jean-Maurice
    Langue : Anglais
    11-2011336 p.17x24.2 cm
    Drying of Polymeric and Solid Materials shows for the first time how the process of drying can be enhanced by combining mathematical and numerical models with experiments. The main advantages of...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 105,49 € Ajouter au panier
  12. Couverture de l'ouvrage Modelling of solid waste sites as bioreactor systems
    Auteurs : Miller Percival A. , Clesceri Nicholas L.
    Langue : Anglais
    12-2002368 p.15.6x23.5 cm
    Where and how wastes disappear, and how the environment is affected by the process, are issues that affect cities and towns around the world. Recent investigations have convincingly shown that...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 224,29 € Ajouter au panier
  13. Couverture de l'ouvrage Properties of water in foods (NATO ASI series E 90)
    Langue : Anglais
    10-2011694 p.15.5x23.5 cm
    Water is recognized as being an important factor in numerous pheno­ mena connected with the quality of food. For instance, it plays a part in the textural properties of several commodities...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 369,24 € Ajouter au panier
  14. Couverture de l'ouvrage Properties of water in foods (NATO ASI series E 90)
    Langue : Anglais
    06-1985624 p.25x16 cm
    Water is recognized as being an important factor in numerous pheno­ mena connected with the quality of food. For instance, it plays a part in the textural properties of several commodities...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Prix indicatif 589,00 € Ajouter au panier
  15. Couverture de l'ouvrage Atmospheric boundary layers: Nature, theory & applications to environmental modelling & security
    Langue : Anglais
    10-2010246 p.15.5x23.5 cm
    This volume presents a set of peer-reviewed papers following the NATO Advanced Research Workshop on Atmospheric Boundary Layers. The workshop was held in Dubrovnik, Croatia, in April 2006...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 147,88 € Ajouter au panier
  16. Couverture de l'ouvrage Atmospheric boundary layers: Nature, theory & applications to environmental modelling & security
    Langue : Anglais
    12-2007250 p.15.5x23.5 cm
    This volume presents a set of peer-reviewed papers following the NATO Advanced Research Workshop on Atmospheric Boundary Layers. The workshop was held in Dubrovnik, Croatia, in April 2006...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 158,24 € Ajouter au panier
  17. Couverture de l'ouvrage Food properties and computer aided engineering of food processing systems (NATO ASI series E, volume 168)
    Langue : Anglais
    04-2014593 p.15.5x23.5 cm
    Food properties, whether they concern the physical, thermodynamic, chemical, nutritional or sensory characteristics of foods, play an important role in food processing. In our quest to gain a...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 374,52 € Ajouter au panier
  18. Couverture de l'ouvrage Food properties and computer aided engineering of food processing systems (NATO ASI series E, volume 168)
    Langue : Anglais
    04-1989594 p.
    Food properties, whether they concern the physical, thermodynamic, chemical, nutritional or sensory characteristics of foods, play an important role in food processing. In our quest to gain a...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 515,89 € Ajouter au panier
  19. Couverture de l'ouvrage Fire Safety Engineering Design of Structures
    Auteurs : Purkiss John A. , Li Long-Yuan
    Langue : Anglais
    03-201715.6x23.5 cm
    This third edition covers design concerns and philosophies, touches on regulatory control, the behavior of natural fires through to the properties of various engineering materials at elevated...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Broché Prix indicatif 93,24 € Ajouter au panier
  20. Couverture de l'ouvrage Fire Safety Engineering Design of Structures
    Auteurs : Purkiss John A. , Li Long-Yuan
    Langue : Anglais
    12-2013412 p.15.6x23.5 cm
    This third edition covers design concerns and philosophies, touches on regulatory control, the behavior of natural fires through to the properties of various engineering materials at elevated...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 154,17 € Ajouter au panier
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