Lavoisier S.A.S.
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Nous trouvons 39 ouvrages correspondant à Microwave-Vacuum Drying

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  1. Couverture de l'ouvrage Vacuum Drying for Extending Food Shelf-Life
    Langue : Anglais
    07-201472 p.15.5x23.5 cm
    In this book, suitable examples of how to increase the shelf life of food materials while preserving their desirable original features are provided.
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 58,00 € Ajouter au panier
  2. Auteurs : Kudra Tadeusz , Mujumdar Arun S.
    Langue : Anglais
    02-2009438 p.15.6x23.5 cm
    The second edition of a bestseller, this book draws on the editors' more than 60 years of combined experience to present breakthroughs in thermal dehydration, drying, and dewatering. The...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 205,08 € Ajouter au panier
  3. Auteurs : Marshall Wayne E , Wadsworth James I.
    Langue : Anglais
    09-1993470 p.15.2x22.9 cm
    Focuses on developments in rice storage, quality, processing and utilization, emphasizing their importance to growers, technologists and consumers. This work also provides insight into future...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Prix indicatif 281,89 € Ajouter au panier
  4. Couverture de l'ouvrage Emerging Technologies for Food Processing
    Langue : Anglais
    08-2014635 p.19.1x23.5 cm
    The second edition of Emerging Technologies in Food Processing presents essential, authoritative, and complete literature and research data from the past ten years. It is a complete resource...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié 147,64 € Ajouter au panier
  5. Couverture de l'ouvrage Heat and Mass Transfer in Drying of Porous Media
    Langue : Anglais
    08-201915.6x23.5 cm
    Heat and mass transfer in porous media are interdisciplinary fields for fluid mechanics, thermodynamics, and chemical engineering. This book offers a comprehensive review of heat and mass transfer...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 176,21 € Ajouter au panier
  6. Couverture de l'ouvrage Infrared heating for food & agricultural processing (Contemporary food engineering)
    Langue : Anglais
    07-2010450 p.15.6x23.5 cm
    Infrared heating offers many advantages in food processing, such as uniform heating. Over the past two decades, researchers have made significant progress in understanding the infrared heating of...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 194,09 € Ajouter au panier
  7. Langue : Anglais
    11-201817.8x25.4 cm
    Drying is an important unit operation used in industry for processing and preservation of food products. Although a large volume of technical literature is available on drying of...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 202,33 € Ajouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage Drying of porous materials
    Langue : Français
    09-2014231 p.15.5x23.5 cm
    This book provides recent advances in research on drying of particulate and porous materials. It is based on a selection of papers presented at the XI the Polish Drying Symposium...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 138,03 € Ajouter au panier
  9. Couverture de l'ouvrage Drying of porous materials
    Langue : Français
    02-2007240 p.
    This book provides recent advances in research on drying of particulate and porous materials. It is based on a selection of papers presented at the XI the Polish Drying Symposium...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 105,45 € Ajouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Dehydration of foods (POD)
    Auteur : Vega-Mercado Humberto
    Langue : Anglais
    12-2010330 p.15.5x23.5 cm
    Completely up-to-date and organized for easy use this one-of-a-kind reference integrates basic concepts with hand-on techniques for food dehydration from an engineering point of view. It discusses...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 179,34 € Ajouter au panier
  11. Couverture de l'ouvrage Dehydration of foods (POD)
    Auteur : Vega-Mercado Humberto
    Langue : Anglais
    06-1996330 p.15.5x23.5 cm
    Completely up-to-date and organized for easy use this one-of-a-kind reference integrates basic concepts with hand-on techniques for food dehydration from an engineering point of view. It discusses...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 209,18 € Ajouter au panier
  12. Couverture de l'ouvrage Experiments in Unit Operations and Processing of Foods
    Langue : Anglais
    10-2008Imprimé à la demande250 p.15.5x23.5 cm
    In chemical engineering and related fields, a unit operation is a basic step in a process. For example in milk processing, homogenization, pasteurization, chilling, and packaging are each unit...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 126,59 € Ajouter au panier
  13. Auteur : Krokida Magdalini
    Langue : Anglais
    09-201715.6x23.5 cm
    Encapsulation is a topic of interest across a wide range of scientific and industrial areas, from pharmaceutics to food and agriculture, for the protection and controlled release of various...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 202,33 € Ajouter au panier
  14. Couverture de l'ouvrage Experiments in unit operations & processing of foods (ISEKI Books Series, Vol. 5) POD
    Langue : Anglais
    11-2010190 p.15.5x23.5 cm
    The ISEKI-Food book series is a collection of books where various aspects of food safety and environmental issues are introduced and reviewed by scientists specializing in the field. In all of the...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 108,44 € Ajouter au panier
  15. Couverture de l'ouvrage Advanced Practical Organic Chemistry
    Auteurs : Leonard John , Lygo Barry , Procter Garry
    Langue : Anglais
    07-201715.6x23.4 cm
    Any research that uses new organic chemicals, or ones that are not commercially available, will at some time require the synthesis of such compounds. Therefore, organic synthesis is important in...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 209,19 € Ajouter au panier
  16. Couverture de l'ouvrage Advanced Practical Organic Chemistry
    Auteurs : Leonard John , Lygo Barry , Procter Garry
    Langue : Anglais
    01-2013330 p.15.6x23.5 cm
    Any research that uses new organic chemicals, or ones that are not commercially available, will at some time require the synthesis of such compounds. Therefore, organic synthesis is important in...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Broché Prix indicatif 68,10 € Ajouter au panier
  17. Couverture de l'ouvrage Operations in food refrigeration (Contemporary food engineering series)
    Langue : Anglais
    06-2012402 p.15.6x23.5 cm
    A new addition to the Contemporary Food Engineering Series, this resource provides professionals in the food industry with a thorough overview of issues involved in heat and mass transfer in...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 187,21 € Ajouter au panier
  18. Langue : Anglais
    10-201615.6x23.5 cm
    A new addition to the Contemporary Food Engineering Series, this resource provides professionals in the food industry with a thorough overview of issues involved in heat and mass transfer in...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Broché Prix indicatif 96,02 € Ajouter au panier
  19. Couverture de l'ouvrage Developments in food engineering (6th intl congress on engineering and food in 2 Parts)
    Auteur : Nakamura T. Yano, R. Matsuno and K.
    Langue : Anglais
    01-20131085 p.21x27.9 cm
    The necessity of prediction and fine control in the food manufacturing process is becoming more important than ever before, and food researchers and engineers must confront difficulties arising...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 137,14 € Ajouter au panier
  20. Couverture de l'ouvrage Developments in food engineering (6th intl congress on engineering and food in 2 Parts)
    Auteur : Nakamura T. Yano, R. Matsuno and K.
    Langue : Anglais
    04-1994
    The necessity of prediction and fine control in the food manufacturing process is becoming more important than ever before, and food researchers and engineers must confront difficulties arising...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Prix indisponible Ajouter au panier
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