Lavoisier S.A.S.
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Recherche sur Freeze-drying of Food :

Nous trouvons 100 ouvrages correspondant à Freeze-drying of Food

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  1. Couverture de l'ouvrage Freeze-Drying of Pharmaceutical and Food Products
    Auteurs : Hua Tse-Chao , Liu Bao-Lin , Zhang Haimei
    Langue : Anglais
    08-2016Imprimé à la demande280 p.
    Freeze-drying is an important preservation technique for heat-sensitive pharmaceuticals and foods. Products are first frozen, then dried in a vacuum at low temperature by...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché 187,99 € Ajouter au panier
  2. Auteur : Krokida Magdalini
    Langue : Anglais
    09-201715.6x23.5 cm
    Encapsulation is a topic of interest across a wide range of scientific and industrial areas, from pharmaceutics to food and agriculture, for the protection and controlled...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 202,33 € Ajouter au panier
  3. Auteurs : RAMASWAMY Hosahalli S., MARCOTTE Michele
    Langue : Anglais
    07-2012440 p.
    Food Processing: Principles and Applications is a comprehensive resource that explores the basic and applied aspects of food processing. It describes the physical...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Broché Prix indicatif 122,40 € Ajouter au panier
  4. Couverture de l'ouvrage Handbook of Food Powders
    Langue : Anglais
    08-2013660 p.
    Many food ingredients are supplied in powdered form, as reducing water content increases shelf life and aids ease of storage, handling and transport. Powder technology is therefore...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié Prix indicatif 264,10 € Ajouter au panier
  5. Couverture de l'ouvrage Optimization in food engineering (Contemporary food engineering series)
    Langue : Anglais
    12-2008758 p.15.6x23.5 cm
    While mathematically sophisticated methods can be used to better understand and improve processes, the nonlinear nature of food processing models can make their dynamic...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié 216,06 € Ajouter au panier
  6. Couverture de l'ouvrage Handbook of Drying for Dairy Products
    Langue : Anglais
    04-2017336 p.16.9x25.1 cm
    Handbook of Drying for Dairy Products is a complete guide to the field′s principles and applications, with an emphasis on best practices for the creation and preservation...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 178,60 € Ajouter au panier
  7. Couverture de l'ouvrage Drying technology in agriculture and food sciences
    Auteur : MUJUMDAR Arun S.
    Langue : Anglais
    01-2001312 p.19x25 cm
    Drying is one of the most cost-effective means of preservation of grains, crops, and foods of all varieties. Much has been accomplished in the past two...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indisponible Ajouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage Pore Structure in Food
    Auteurs : Gueven Alper , Hicsasmaz Zeynep
    Langue : Anglais
    06-201350 p.15.5x23.5 cm
    The pore structure of foods directly affects the success of such food processes as drying, puffing, freeze-drying, and rehydration. Consequently...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 58,00 € Ajouter au panier
  9. Couverture de l'ouvrage Infrared heating for food & agricultural processing (Contemporary food engineering)
    Langue : Anglais
    07-2010450 p.15.6x23.5 cm
    Infrared heating offers many advantages in food processing, such as uniform heating. Over the past two decades, researchers have made significant progress in understanding the infrared...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 194,09 € Ajouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Lyophilization of biopharmaceuticals (Biotechnology, pharmaceutical aspects, volume 2)
    Auteur : Costantino Henry R.
    Langue : Anglais
    12-2005686 p.
    Humans have been experimenting with lyophilization, or freeze-drying, as a method to preserve biological structures for over a thousand year. These early efforts focused on...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 273,25 € Ajouter au panier
  11. Couverture de l'ouvrage Advances in food dehydration (Contemporary food engineering series)
    Langue : Anglais
    11-2008344 p.15.6x23.5 cm
    Dehydration is a traditional food preservation method that has advanced significantly in past decades as a result of new dehydration methods, sophisticated analytical techniques...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 205,08 € Ajouter au panier
  12. Langue : Anglais
    11-201817.8x25.4 cm
    Drying is an important unit operation used in industry for processing and preservation of food products. Although a large volume of technical literature is...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 202,33 € Ajouter au panier
  13. Langue : Anglais
    05-2012536 p.15.6x23.5 cm
    The unit operations commonly applied in food processing may affect the physicochemical and functional behavior of biopolymers and their interactions with other food...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 187,21 € Ajouter au panier
  14. Auteur : TELIS Vania Regina Nicoletti
    Langue : Anglais
    05-2012412 p.
    The unit operations commonly applied in food processing may affect the physicochemical and functional behavior of biopolymers and their interactions with other food...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 151,42 € Ajouter au panier
  15. Couverture de l'ouvrage Drying 85
    Langue : Français
    10-2013547 p.21x27.9 cm
    It is a pleasure to present this volume consisting of a selection of papers presented at the 4th International Drying Symposium (IDS) held in Kyoto, July 9-12, 1984, under...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 128,17 € Ajouter au panier
  16. Couverture de l'ouvrage Drying technologies in food processing
    Auteurs : CHEN Xiao Dong, MUJUMDAR Arun
    Langue : Anglais
    07-2008320 p.17.5x25 cm
    This volume provides an up-to-date account of all the major drying technologies employed in the food industry and their underlying scientific principles and effects...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 165,11 € Ajouter au panier
  17. Couverture de l'ouvrage Dehydration of foods (POD)
    Auteur : Vega-Mercado Humberto
    Langue : Anglais
    12-2010330 p.15.5x23.5 cm
    Completely up-to-date and organized for easy use this one-of-a-kind reference integrates basic concepts with hand-on techniques for food dehydration from an engineering point...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 179,34 € Ajouter au panier
  18. Couverture de l'ouvrage Dehydration of foods (POD)
    Auteur : Vega-Mercado Humberto
    Langue : Anglais
    06-1996330 p.15.5x23.5 cm
    Completely up-to-date and organized for easy use this one-of-a-kind reference integrates basic concepts with hand-on techniques for food dehydration from an engineering point...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 209,18 € Ajouter au panier
  19. Couverture de l'ouvrage Techniques for Nanoencapsulation of Food Ingredients
    Auteur : Anandharamakrishnan C.
    Langue : Anglais
    11-201389 p.15.5x23.5 cm
    Nanoencapsulation has the potential to improve human health through its capacity to both protect bioactive compounds and release them at a specific time and location into various substances...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 58,00 € Ajouter au panier
  20. Couverture de l'ouvrage Handbook of frozen foods, (Food science & technology series, Vol. 133)
    Langue : Anglais
    03-2004736 p.17.8x25.4 cm
    Collecting an impressive amount of professional expertise on frozen food science, technology, and engineering, this reference describes the manufacture, processing, inspection, and...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 339,45 € Ajouter au panier
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