Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

Heures d'ouverture 08h30-12h30/13h30-17h30
Tél.: +33 (0)1 47 40 67 00
Fax: +33 (0)1 47 40 67 02


Url canonique : www.lavoisier.fr/livre/medecine/handbook-of-biochemistry-and-molecular-biology/descriptif_4535467
Url courte ou permalien : www.lavoisier.fr/livre/notice.asp?ouvrage=4535467

Handbook of Biochemistry and Molecular Biology (3rd Ed.) Lipids Carbohydrates, Steroids Routledge Revivals Series

Langue : Anglais

Coordonnateur : Fasman Gerald D.

Couverture de l’ouvrage Handbook of Biochemistry and Molecular Biology

Published in 1975: This volume contains the completed section of the Handbook of Biochemistry and Molecular Biology with data pertaining to Lipids, Carbohydrates, and Steroids.

Nomenclature. Carbohydrates. Lipids. Steroids.

Professional

Gerald D. Fasman, Ph.D., is the Rosenfield Professor of Biochemistry, Graduate Department of Chemistry, Brandeis University, Waltham, Massachusetts.

Ces ouvrages sont susceptibles de vous intéresser