Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

Heures d'ouverture 08h30-12h30/13h30-17h30
Tél.: +33 (0)1 47 40 67 00
Fax: +33 (0)1 47 40 67 02


Url canonique : www.lavoisier.fr/livre/autre/introduction-to-thermodynamics-and-heat-transfer/cengel/descriptif_1010845
Url courte ou permalien : www.lavoisier.fr/livre/notice.asp?ouvrage=1010845

Introduction to thermodynamics and heat transfer

Langue : Anglais

Auteur :

Basic concepts of thermodynamics. Properties of pure substances. The first law of thermodynamics : closed systems , control volumes. The second law of thermodynamics. Entropy. Thermodynamic cycles. Steady heat conduction. Forced convection. Natural convection. Radiation heat transfer. Heat exchangers. Cooling of electronic equipment.
This new text presents the key topics in thermodynamics and heat transfer in a highly accessible and student friendly fashion. The intuitive approach is supported by a wealth of physical explanations and analogies that draw parallels between the subject and the students' everyday experiences. Many of the 150 thoroughly worked out examples and almost 2 000 real-world problems highlight applications from civil and electrical engineering.

Date de parution :

Ouvrage de 800 p.

Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.

Prix indicatif 135,36 €

Ajouter au panier

Thème d’Introduction to thermodynamics and heat transfer :

En continuant à naviguer, vous autorisez Lavoisier à déposer des cookies à des fins de mesure d'audience. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, rendez-vous sur la page Confidentialité & Sécurité.
FERMER