Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

Heures d'ouverture 08h30-12h30/13h30-17h30
Tél.: +33 (0)1 47 40 67 00
Fax: +33 (0)1 47 40 67 02


Url canonique : www.lavoisier.fr/livre/autre/critical-leg-ischaemia-its-pathophysiology-and-management/dormandy/descriptif_2304532
Url courte ou permalien : www.lavoisier.fr/livre/notice.asp?ouvrage=2304532

Critical leg ischaemia: its pathophysiology and management, Softcover reprint of the original 1st ed. 1990 Its Pathophysiology and Management

Langue : Anglais

Coordonnateurs : Dormandy John A., Stock Günter

Couverture de l’ouvrage Critical leg ischaemia: its pathophysiology and management
The book expands on the contents of the European Consensus Document on Critical Limb Ischaemia. The editors approach the problem of critical leg ischaemia from a multi-disciplinary viewpoint, and individual chapters concerning aspects of the pathophysiology and clinical management of this condition are written by experts in this field.
1 The Patient’s Point of View — Psychological Concerns.- 2 Definition, Incidence and Epidemiology.- Commentary.- 3 Pathophysiology of Critical Leg Ischaemia.- Commentary.- 4 Investigation and General Management.- Commentary.- 5 Percutaneous Reopening Procedures.- Commentary.- 6 Surgical Reconstructions.- Commentary.- 7 Amputations.- Commentary.- 8 Primary Pharmacotherapy, other than Prostanoids.- Commentary.- 9 Mechanism of Action and Clinical Use of Prostanoids.- Commentary 1.- Commentary 2.- 10 Special Problems of the Diabetic.- Commentary.- 11 Conclusions.

Date de parution :

Ouvrage de 172 p.

17x24.2 cm

Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).

Prix indicatif 94,94 €

Ajouter au panier

Date de parution :

Ouvrage de 172 p.

Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.

Prix indicatif 49,00 €

Ajouter au panier

Thèmes de Critical leg ischaemia: its pathophysiology and management :

En continuant à naviguer, vous autorisez Lavoisier à déposer des cookies à des fins de mesure d'audience. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, rendez-vous sur la page Confidentialité & Sécurité.
FERMER