Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

Heures d'ouverture 08h30-12h30/13h30-17h30
Tél.: +33 (0)1 47 40 67 00
Fax: +33 (0)1 47 40 67 02


Url canonique : www.lavoisier.fr/livre/autre/advances-in-carbohydrate-chemistry-and-biochemistry/horton/descriptif_3572034
Url courte ou permalien : www.lavoisier.fr/livre/notice.asp?ouvrage=3572034

Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry Series, Vol. 62

Langue : Anglais

Auteur :

Since its inception in 1945, this serial has provided critical and integrating articles written by research specialists that integrate industrial, analytical, and technological aspects of biochemistry, organic chemistry, and instrumentation methodology in the study of carbohydrates. The articles provide a definitive interpretation of the current status and future trends in carbohydrate chemistry and biochemistry.
Aspinall Obituary (R. Ferrier and M.A. Monteiro)
Vittorio Crescenzi Obituary (R. Rizzo)
Developments in the Karplus Equation as they Relate to the NMR Coupling Constants of Carbohydrates (B. Coxon)
Computational Studies of the Role of Glycopyranosyl Oxacarbenium Ions in Glycobiology and Glycochemistry (D. Whitfield)
Oligosaccharide Synthesis: From Conventional Methods to Modern Expeditious Strategies (J.T. Smoot and A. Demchenko)
Stereocontrolled Syntheses of Mannans and Glucans (F. Cai, B. Wu, and D. Crich)
Glycobiology of Trypanosoma cruzei (R.M. de Lederkremer and R. Agusti)
Researchers in biochemistry, organic chemistry, medicinal chemistry and instrumentation methodology

Date de parution :

Ouvrage de 408 p.

15.2x22.9 cm

Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).

268,50 €

Ajouter au panier

Thème d’Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry :

En continuant à naviguer, vous autorisez Lavoisier à déposer des cookies à des fins de mesure d'audience. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, rendez-vous sur la page Confidentialité & Sécurité.
FERMER