Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

Heures d'ouverture 08h30-12h30/13h30-17h30
Tél.: +33 (0)1 47 40 67 00
Fax: +33 (0)1 47 40 67 02


Url canonique : www.lavoisier.fr/livre/autre/advances-in-carbohydrate-chemistry-and-biochemistry/horton/descriptif_3571207
Url courte ou permalien : www.lavoisier.fr/livre/notice.asp?ouvrage=3571207

Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry Series, Vol. 67

Langue : Anglais

Auteur :

Since its inception in 1945, this serial has provided critical and integrating articles written by research specialists that integrate industrial, analytical, and technological aspects of biochemistry, organic chemistry, and instrumentation methodology in the study of carbohydrates. The articles provide a definitive interpretation of the current status and future trends in carbohydrate chemistry and biochemistry.



  • Contributions from leading authorities
  • Informs and updates on all the latest developments in the field
  1. Nathan Sharon (1925-2011)
  2. David Mirelman, Edward A. Bayer and Yair Reisner

  3. Combining Computational Chemistry and Crystallography for a Better Understanding of the Structure of Cellulose
  4. Alfred D. French

  5. Strategies in Synthesis of Heparin/Heparan Sulfate Oligosaccharides: 2000–Present
  6. Steven B. Dulaney and Xuefei Huang

  7. Chemical Synthesis of Glycosylphosphatidylinositol Anchors
  8. Benjamin M. Swarts and Zhongwu Guo

  9. Effect of Protein Dynamics and Solvent in Ligand Recognition by Promiscuous Aminoglycoside-Modifying Enzymes Engin H. Serpersu and Adrianne L. Norris

Researchers in biochemistry, organic chemistry, medicinal chemistry and instrumentation methodology.

Date de parution :

Ouvrage de 290 p.

15.2x22.9 cm

Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).

215,20 €

Ajouter au panier

Thème d’Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry :

En continuant à naviguer, vous autorisez Lavoisier à déposer des cookies à des fins de mesure d'audience. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, rendez-vous sur la page Confidentialité & Sécurité.
FERMER