Lavoisier S.A.S.
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Recherche sur le thème Viande et produits carnés :

Nous trouvons 42 ouvrages correspondant à Viande et produits carnés

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  1. Langue : Français
    02-2018340 p.17x24 cm
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 75,00 € Ajouter au panierAjouter au panier
  2. Couverture de l'ouvrage Handbook of Fermented Meat and Poultry
    Auteur : TOLDRA Fidel
    Langue : Anglais
    12-2014499 p.
    Fermented meats use bacterial cultures in their manufacture to preserve the meat and confer particular textures and sensory attributes. Examples of fermented meats include salami, chorizo...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 235,75 € Ajouter au panierAjouter au panier
  3. Couverture de l'ouvrage Gracey′s Meat Hygiene
    Auteur : COLLINS David S.
    Langue : Anglais
    10-2014
    Gracey’s Meat Hygiene is the definitive reference for veterinarians working in meat hygiene control. This new edition of a classic text reflects the recent significant changes in science...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Prix indicatif 124,50 € Ajouter au panierAjouter au panier
  4. Couverture de l'ouvrage Strategies for Reducing Drug and Chemical Residues in Food Animals
    Auteur : BAYNES Ronald
    Langue : Anglais
    09-2014
    Highlighting international approaches; the book details strategies to minimize contamination, residue monitoring programs, and classes of drugs and chemicals that pose contaminant risk in...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Prix indicatif 138,08 € Ajouter au panierAjouter au panier
  5. Couverture de l'ouvrage Meat Inspection and Control in the Slaughterhouse
    Auteur : NINIOS Thimjos
    Langue : Anglais
    08-2014698 p.
    Meat inspection, meat hygiene and official control tasks in the slaughterhouse have always been of major importance in the meat industry, and are intimately related with animal diseases and...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 205,52 € Ajouter au panierAjouter au panier
  6. Couverture de l'ouvrage Should We Eat Meat?
    Auteur : SMIL Vaclav
    Langue : Anglais
    05-2013280 p.
    This book is a wide-ranging and interdisciplinary examination and critique of meat consumption by humans, throughout history and around the world. Setting the scene with a chapter on meat’s role...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Broché Prix indicatif 35,17 € Ajouter au panierAjouter au panier
  7. Couverture de l'ouvrage The science of meat quality
    Auteur : KERTH Chris R.
    Langue : Anglais
    05-2013304 p.
    The Science of Meat Quality looks at the development of quality meat products from the physiological processes that result in meat development through to final consumption of meat products. Each...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 182,64 € Ajouter au panierAjouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage Feed efficiency in the beef industry
    Auteur : HILL Rodney A.
    Langue : Anglais
    09-2012322 p.
    Feed Efficiency in the Beef Industry provides a thorough and concise overview of feed efficiency in beef cattle.  It frames the great importance of feed efficiency to the industry and details the...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 138,08 € Ajouter au panierAjouter au panier
  9. Couverture de l'ouvrage Controlling salmonella in poultry production and processing
    Auteur : RUSSELL
    Langue : Anglais
    03-2012289 p.
    Salmonella is major pathogen that can result in foodborne illness. This book explains the origin of Salmonella on poultry and offers intervention strategies for controlling Salmonella during...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 140,04 € Ajouter au panierAjouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Handbook of analysis of edible animal by-products
    Auteurs : NOLLET Leo, TOLDRA Fidel
    Langue : Anglais
    05-2011528 p.18x26 cm
    While muscle foods are the more commonly consumed portion of an animal, animal by-products such as the entrails and internal organs are also widely consumed. This Handbook of analysis of edible...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 168,99 € Ajouter au panierAjouter au panier
  11. Couverture de l'ouvrage Filière viande : propositions pour conjuguer une agriculture rentable et une nourriture saine
    Auteur : MARCHAND André
    Langue : Français
    04-2011364 p.14x22 cm
    L'industrie de la viande a-t-elle un rôle à jouer dans l'organisation de la production, dans la sécurisation du revenu des éleveurs, dans l'amélioration de la qualité des produits, d'une manière...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 5 jours).
    Broché 33,00 € Ajouter au panierAjouter au panier
  12. Couverture de l'ouvrage Handbook of meat processing
    Auteur : TOLDRà Fidel
    Langue : Anglais
    03-2010566 p.22x14.2 cm
    Processed meats constitute important foods in western societies, but relatively few books cover this field. The Handbook of Meat Processing comprehensively presents the current status of the...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 304,71 € Ajouter au panierAjouter au panier
  13. Auteurs : OWENS Casey M., ALVARADO Christine, R. Sams Alan
    Langue : Anglais
    02-2010448 p.18x25 cm
    The first edition of Poultry Meat Processing provided a complete presentation of the theoretical and practical aspects of poultry meat processing, exploring the complex mix of biology, chemistry...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 98,80 € Ajouter au panierAjouter au panier
  14. Couverture de l'ouvrage Meat science, an introductory text,
    Auteur : WARRISS P.D.
    Langue : Anglais
    11-2009236 p.
    Outlining the core principles of the subject, this introductory-level textbook covers the production of meat, its structure and chemical composition, meat quality and hygiene, and animal welfare...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Broché Prix indicatif 59,28 € Ajouter au panierAjouter au panier
  15. Couverture de l'ouvrage Ingredients in meat products: properties, functionality & applications
    Auteur : TARTé Rodrigo
    Langue : Anglais
    01-2009420 p.
    Ingredients in Meat Products presents the most up-to-date information regarding the utilization of non-meat ingredients in the manufacturing of processed meat products, in a way that is both...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 70,63 € Ajouter au panierAjouter au panier
  16. Couverture de l'ouvrage Meat biotechnology
    Auteur : TOLDRá Fidel
    Langue : Anglais
    09-2008502 p.
    Meat and meat products constitute some of the most important foods in western societies. However, the area of meat biotechnology is not as comprehensively covered as other areas of food...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 132,88 € Ajouter au panierAjouter au panier
  17. Couverture de l'ouvrage The meat buyer's guide : beef, lamb, veal, pork, and poultry
    Langue : Anglais
    05-2006298 p.
    For well over sixty years, the North American Meat Processors Association (NAMP) has provided the foodservice industry with reliable guidelines for purchasing meat. The Meat Buyer's Guide...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Spirale Prix indicatif 66,44 € Ajouter au panierAjouter au panier
  18. Langue : Anglais
    05-200664 p.
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 20 jours).
    Broché Prix indicatif 22,09 € Ajouter au panierAjouter au panier
  19. Auteur : BRUBAKER D.
    Langue : Anglais
    07-2004270 p.
    Most of us fondly imagine that chickens, pigs, cattle, and other livestock are raised on rural farms under the watchful eyes of caring farmers. The truth, though, is very different. It's very...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 7 jours).
    Relié Prix indicatif 33,81 € Ajouter au panierAjouter au panier
  20. Auteur : FRENTZ Jean-Claude
    Langue : Français
    01-20041376 p.21.5x30.5 cm
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 3 jours).
    Relié 267,70 € Ajouter au panierAjouter au panier