Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

Heures d'ouverture 08h30-12h30/13h30-17h30
Tél.: +33 (0)1 47 40 67 00
Fax: +33 (0)1 47 40 67 02

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Recherche sur le thème Industries agro-alimentaires :

Nous trouvons 4154 ouvrages correspondant à Industries agro-alimentaires

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  1. Langue : Anglais
    01-2025400 p.17x24.4 cm
    Interest in non-thermal technologies is growing at an unprecedented rate worldwide, and this book is designed to showcase the principles and commercial applications of HPP as an innovative...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié Prix indicatif 169,38 € Ajouter au panier
  2. Couverture de l'ouvrage Bioactive Polyphenols for Health and Pathology Treatment
    Langue : Anglais
    11-2024368 p.15x22.8 cm
    Bioactive Polyphenols for Health and Pathology Treatment summarizes the role of polyphenols on physiological function, organs, and disease. Presenting preclinical animal studies and clinical...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 144,35 € Ajouter au panier
  3. Couverture de l'ouvrage Introduction to Food Packaging
    Langue : Anglais
    10-2024400 p.
    An overview of the history of packaging, its multiple functions, diverse packaging materials, and packaging machineryWell-managed food packaging can provide humankind with a dependable solution...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché Prix indicatif 110,98 € Ajouter au panier
  4. Couverture de l'ouvrage Discrimination Testing in Sensory Evaluation
    Langue : Anglais
    10-2024320 p.17x24.4 cm
    Provides a complete and unified approach to discrimination testing in sensory evaluationSensory evaluation has evolved from simple ?taste testing? to a distinct scientific discipline. Today, the...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié Prix indicatif 169,38 € Ajouter au panier
  5. Couverture de l'ouvrage The Microbiological Quality of Food
    Langue : Anglais
    10-2024348 p.15x22.8 cm
    The Microbiological Quality of Food: Foodborne Spoilers covers the microbiological spoilage of foods, with a focus on the spoilers, the foods themselves, and the signs of spoilage. The book...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 242,37 € Ajouter au panier
  6. Couverture de l'ouvrage Plant Proteins
    Langue : Anglais
    10-2024400 p.15.2x22.8 cm
    Plant Proteins: Farm to Table addresses all aspects of plant proteins, including plant science, chemistry, processing, formulations, nutrition, and trends. This important reference also covers...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 242,37 € Ajouter au panier
  7. Couverture de l'ouvrage Brewing Microbiology
    Langue : Anglais
    10-2024446 p.15x22.8 cm
    Brewing Microbiology: Managing Microbes, Ensuring Quality and Valorising Waste, Second Edition covers micro-organisms of significance to the brewing industry, including the most recent threats to...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 264,10 € Ajouter au panier
  8. Langue : Anglais
    09-2024350 p.
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 226,23 € Ajouter au panier
  9. Langue : Allemand
    09-202415.5x23.5 cm
    Wie funktioniert die Lebensmittelgesetzgebung in der Europäischen Union? Warum gibt es eine BasisVO und welche Anforderungen stellt diese an die Lebensmittelsicherheit? Was verbirgt sich hinter...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché Prix indicatif 39,43 € Ajouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Conductive Hydro Drying of Foods
    Langue : Anglais
    09-2024464 p.15x22.8 cm
    Conductive Hydro Drying of Foods: Principles and Applications presents the current state of this emerging field, touching basics of novel drying approaches, introducing the concept of conductive...
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    Broché 193,44 € Ajouter au panier
  11. Couverture de l'ouvrage Plant-Based Proteins
    Langue : Anglais
    09-2024400 p.15.2x22.8 cm
    Plant-Based Proteins: Sources, Extraction, Applications, Value-chain and Sustainability provides the latest findings and most recent approaches and trends on clean label proteins. Divided in six...
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    Broché 193,44 € Ajouter au panier
  12. Couverture de l'ouvrage Linseed
    Langue : Anglais
    09-2024360 p.15x22.8 cm
    Linseed: A Multipurpose-Multisector Crop of Industrial Significance provides a general overview of linseed as a multipurpose-multisector crop for obtaining a number of valuable products. The...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 144,35 € Ajouter au panier
  13. Couverture de l'ouvrage Sustainable Analytical Techniques in Food Science
    Langue : Anglais
    09-2024450 p.15x22.8 cm
    Sustainable Analytical Techniques in Food Science covers the most relevant developments for the analytical evaluation and analysis of macro and micronutrients, contaminants and microbiological...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 193,44 € Ajouter au panier
  14. Couverture de l'ouvrage Electrospinning and Electrospraying Encapsulation of Food Bioactive Compounds
    Langue : Anglais
    09-2024384 p.15x22.8 cm
    Electrospinning and Electrospraying Encapsulation of Food Bioactive Compounds provides a comprehensive knowledge to the approaches utilized to fabricate structured polymer fibers/particles for...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 157,46 € Ajouter au panier
  15. Couverture de l'ouvrage Functional Foods
    Langue : Anglais
    09-2024323 p.15x22.8 cm
    Building upon the success of the first edition, Functional Foods: Principles and Technology, Second Edition, covers the definition, history, and development trends of functional foods...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 164,01 € Ajouter au panier
  16. Couverture de l'ouvrage Diabetes & Carb Counting For Dummies
    Langue : Anglais
    08-2024
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 23,63 € Ajouter au panier
  17. Couverture de l'ouvrage Emerging Contaminants in Food and Food Products
    Langue : Anglais
    08-202417.8x25.4 cm
    In the recent years, a wide variety of new chemicals continue to be developed as a result of industrial development and associated anthropogenic activities. The microbial contaminants in the...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 208,65 € Ajouter au panier
  18. Couverture de l'ouvrage Applied Advanced Technologies in Marine Fish Aquaculture
    Langue : Anglais
    08-2024440 p.19x23.3 cm
    Applied Advanced Technologies in Marine Fish Aquacultureprovides basic guidelines, suggestions and recommendations on some of the most advanced methods for farming tropical and sub-tropical marine...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 193,44 € Ajouter au panier
  19. Couverture de l'ouvrage Food Waste Valorization
    Langue : Anglais
    08-2024360 p.15x22.8 cm
    Food Waste Valorization: Emerging Trends, Techno-economic and Environmental Considerations covers bioactive extraction, therapeutic properties and environmental concerns related to food waste...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 144,35 € Ajouter au panier
  20. Couverture de l'ouvrage Utilizing Microfluids in the Food Industry
    Langue : Anglais
    08-2024400 p.19x23.3 cm
    Utilizing Microfluids in the Food Industry: Applications and Techniques thoroughly covers state-of-the-art applications of microfluidic systems in the food sector. The book presents fundamental...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 193,44 € Ajouter au panier
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