Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

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Tél.: +33 (0)1 47 40 67 00
Fax: +33 (0)1 47 40 67 02

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Recherche sur le thème Nouveaux produits alimentaires :

Nous trouvons 56 ouvrages correspondant à Nouveaux produits alimentaires

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  1. Couverture de l'ouvrage Advances in Probiotic Technology
    Langue : Anglais
    12-202015.6x23.4 cm
    The future prospects of probiotics lie in the successful application of individual strains with specific beneficial effects on the host. This development implies that not only the most robust...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché Prix indicatif 56,31 € Ajouter au panier
  2. Couverture de l'ouvrage Vegan Cheese
    Auteur : ARON Jules
    Langue : Anglais
    12-2017192 p.
    From creamy and mild to sharp and sliceable, 60 dairy-free and delicious cheeses to make at home. It isn’t necessary to be intimidated by the idea of making cheese—vegan cheese is simple and...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 26,83 € Ajouter au panier
  3. Couverture de l'ouvrage This Cheese is Nuts !
    Auteur : PIATT Julie
    Langue : Anglais
    06-2017208 p.
    In their debut cookbook, The Plantpower Way, Julie Piatt and her ultra-endurance athlete husband, Rich Roll, inspired thousands to embrace a plant-fueled lifestyle, and through their advocacy...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 30,48 € Ajouter au panier
  4. Couverture de l'ouvrage Handbook of Metallonutraceuticals
    Langue : Anglais
    11-201615.6x23.4 cm
    The nutritional and medicinal value of metals, such as zinc, calcium, and iron, has been known in traditional medicine for a long time. Other metals, such as silver and gold, may also have...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché Prix indicatif 96,92 € Ajouter au panier
  5. Couverture de l'ouvrage Alternative Sweeteners
    Langue : Anglais
    10-201617.8x25.4 cm
    Sweeteners are forever in the news. Whether it?s information about a new sweetener or questions about one that has been on the market for years, interest in sweeteners and sweetness continues...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché 103,03 € Ajouter au panier
  6. Couverture de l'ouvrage Advances in Probiotic Technology
    Langue : Anglais
    08-2015384 p.15.6x23.4 cm
    The future prospects of probiotics lie in the successful application of individual strains with specific beneficial effects on the host. This development implies that not only the most robust...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 184,47 € Ajouter au panier
  7. Auteur : SCHWOB Marc
    Langue : Français
    02-201519.2x12.8 cm
    Le magnésium marin est un oligo-élément nécessaire au bon fonctionnement de notre corps et en particulier de notre système nerveux. Extrait du sel de mer, il est parfaitement assimilable par...
    Uniquement disponible en numérique
    ePub PDF Mobipocket 6,99 € Télécharger
  8. Couverture de l'ouvrage D-Xylitol
    Langue : Anglais
    11-2014348 p.15.5x23.5 cm
    Commercially, D-xylitol is produced by chemical reactions that are tailored to the requirements of various sectors. However, due to the rising interest in sustainable development and ecologically...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 158,24 € Ajouter au panier
  9. Couverture de l'ouvrage Functional Foods and Dietary Supplements
    Langue : Anglais
    05-2014512 p.17.8x25.2 cm
    Functional foods are foods which contain bioactive components, either from plant or animal sources, which can have health benefits for the consumer over and above their nutritional value. Foods...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié 180,05 € Ajouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Handbook of Metallonutraceuticals
    Langue : Anglais
    05-2014350 p.15.6x23.4 cm
    The nutritional and medicinal value of metals, such as zinc, calcium, and iron, has been known in traditional medicine for a long time. Other metals, such as silver and gold, may also have...
    En stock : expédition en 24h !
    Relié 220,72 € Ajouter au panier
  11. Couverture de l'ouvrage Ingrédients et additifs alimentaires
    Langue : Français
    01-2013CD14x12.5 cm
    La nouvelle édition sur CD-ROM du titre Ingrédients et additifs alimentaires propose un panorama des normes et de la réglementation existantes, particulièrement abondantes en ce domaine. Retrouvez...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 3 jours).
    Prix indicatif 492,00 € Ajouter au panier
  12. Couverture de l'ouvrage D-Xylitol
    Langue : Anglais
    10-2012348 p.15.5x23.5 cm
    Commercially, D-xylitol is produced by chemical reactions that are tailored to the requirements of various sectors. However, due to the rising interest in sustainable development and ecologically...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 158,24 € Ajouter au panier
  13. Langue : Anglais
    04-2012700 p.20.5x29.5 cm
    The food additives presently permitted for use in EU are not subject to a periodical review regarding their inherent safety. Some have not been re-evaluated by the Scientific Committee for Food...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché Prix indicatif 81,50 € Ajouter au panier
  14. Couverture de l'ouvrage Applications des sciences en cuisine
    Langue : Français
    04-2012176 p.21.4x27.7 cm
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 5 jours).
    Broché Prix indicatif 40,00 € Ajouter au panier
  15. Couverture de l'ouvrage Compendium of food additive specifications
    Langue : Anglais
    11-2011160 p.
    This document contains food additive specifications monographs, analytical methods and other information, prepared at the seventy-fourth meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 43,82 € Ajouter au panier
  16. Couverture de l'ouvrage Alternative Sweeteners
    Langue : Anglais
    09-2011570 p.17.8x25.4 cm
    Sweeteners are forever in the news. Whether it?s information about a new sweetener or questions about one that has been on the market for years, interest in sweeteners and sweetness continues...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 293,12 € Ajouter au panier
  17. Couverture de l'ouvrage Compendium of food additive specifications
    Langue : Anglais
    06-2011152 p.21x29.7 cm
    This document contains food additive specifications. monographs, analytical methods and other information, prepared at the seventy-third meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 43,82 € Ajouter au panier
  18. Couverture de l'ouvrage Handbook of vanilla science & technology
    Auteurs : HAVKIN-FRENKEL D., BELANGER F.C.
    Langue : Anglais
    12-2010339 p.17x24 cm
    Vanilla is the world's most commonly-used flavour and fragrance, used in foods, cosmetics, pharmaceuticals and other products and is therefore of considerable economic importance. This book...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 200,15 € Ajouter au panier
  19. Langue : Anglais
    03-2010
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché Prix indisponible Ajouter au panier
  20. Langue : Anglais, Français, Espagnol, Chinois
    02-2010CD
    The "Codex General Standard for Food Additives" sets forth the conditions under which permitted food additives may be used in all foods. This database provides, in a searchable format, all the...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    60,28 € Ajouter au panier