Lavoisier S.A.S.
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Recherche sur le thème Nouveaux produits alimentaires :

Nous trouvons 102 ouvrages correspondant à Nouveaux produits alimentaires

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  1. Couverture de l'ouvrage Vegan Cheese
    Auteur : ARON Jules
    Langue : Anglais
    12-2017192 p.
    From creamy and mild to sharp and sliceable, 60 dairy-free and delicious cheeses to make at home. It isn’t necessary to be intimidated by the idea of making cheese—vegan cheese is simple and...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié 26,83 € Ajouter au panierAjouter au panier
  2. Couverture de l'ouvrage This Cheese is Nuts !
    Auteur : PIATT Julie
    Langue : Anglais
    06-2017208 p.
    In their debut cookbook, The Plantpower Way, Julie Piatt and her ultra-endurance athlete husband, Rich Roll, inspired thousands to embrace a plant-fueled lifestyle, and through their advocacy...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 30,48 € Ajouter au panierAjouter au panier
  3. Couverture de l'ouvrage Advances in Probiotic Technology
    Auteurs : GER Petra, SANTIVARANGKNA Chalat
    Langue : Anglais
    08-2015384 p.
    The future prospects of probiotics lie in the successful application of individual strains with specific beneficial effects on the host. This development implies that not only the most robust...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 152,79 € Ajouter au panierAjouter au panier
  4. Auteur : SCHWOB Marc
    Langue : Français
    02-2015
    Le magnésium marin est un oligo-élément nécessaire au bon fonctionnement de notre corps et en particulier de notre système nerveux. Extrait du sel de mer, il est parfaitement assimilable par...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 3 jours).
  5. Couverture de l'ouvrage Functional Foods and Dietary Supplements
    Auteur : NOOMHORM Athapol
    Langue : Anglais
    03-2014
    This book highlights the effects of food processing on the active ingredients of a wide range of functional food materials, with a particular focus on foods of Asian origin. Asian foods...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Prix indicatif 178,60 € Ajouter au panierAjouter au panier
  6. Couverture de l'ouvrage Ingrédients et additifs alimentaires
    Langue : Français
    01-2013CD14x12.5 cm
    La nouvelle édition sur CD-ROM du titre Ingrédients et additifs alimentaires propose un panorama des normes et de la réglementation existantes, particulièrement abondantes en ce domaine. Retrouvez...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 3 jours).
  7. Couverture de l'ouvrage The chemistry of food additives and preservatives
    Auteur : MSAGATI Titus A.M.
    Langue : Anglais
    11-2012344 p.
    The Chemistry of Food Additives and Preservatives is an up-to-date reference guide on the range of different types of additives (both natural and synthetic) used in the food industry today. It...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 177,96 € Ajouter au panierAjouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage D-xylitol
    Auteurs : DA SILVA Silvio Silvrio, CHANDEL Anuj Kumar
    Langue : Anglais
    10-2012
    Commercially, D-xylitol is produced by chemical reactions that are tailored to the requirements of various sectors. However, due to the rising interest in sustainable development and ecologically...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 220,50 € Ajouter au panierAjouter au panier
  9. Couverture de l'ouvrage Handbook of metallonutraceuticals
    Auteur : PATHAK
    Langue : Anglais
    06-2012350 p.
    Reviewing the health applications of selected metallic elements and the inorganic, organic, and bio-chemistry underlying the formulation of metallonutraceuticals, this comprehensive work provides...
    En stock : expédition en 24h !
    Relié 133,47 € Ajouter au panierAjouter au panier
  10. Langue : Anglais
    04-2012700 p.20.5x29.5 cm
    The food additives presently permitted for use in EU are not subject to a periodical review regarding their inherent safety. Some have not been re-evaluated by the Scientific Committee for Food...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché Prix indicatif 81,50 € Ajouter au panierAjouter au panier
  11. Couverture de l'ouvrage Applications des sciences en cuisine
    Auteur : BOUVIER Louise
    Langue : Français
    04-2012174 p.
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 5 jours).
    Broché 31,00 € Ajouter au panierAjouter au panier
  12. Couverture de l'ouvrage Color in food: technological and psychophysical aspects
    Auteurs : CAIVANO Jose Luis, DEL PILAR Buera Maria
    Langue : Anglais
    04-2012482 p.15.6x23.5 cm
    Focusing on food technology and psychophysical aspects of food color and appearance, this book covers color research and its application in various stages of food production, processing...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 167,56 € Ajouter au panierAjouter au panier
  13. Couverture de l'ouvrage Compendium of food additive specifications
    Langue : Anglais
    11-2011160 p.
    This document contains food additive specifications monographs, analytical methods and other information, prepared at the seventy-fourth meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food...
    En stock : expédition en 24h !
    Broché 49,38 € Ajouter au panierAjouter au panier
  14. Couverture de l'ouvrage Food flavors : Chemical, sensory and technological properties
    Auteur : HENRYK Jelen
    Langue : Anglais
    11-2011492 p.16x24 cm
    Food flavor, appearance, and texture are the sensory properties that influence food acceptance, and among these, flavor is usually the decisive factor for the choice of a particular product. Food...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 168,99 € Ajouter au panierAjouter au panier
  15. Couverture de l'ouvrage Edible coatings and films to improve food quality
    Auteur : BALDWIN Elizabeth A.
    Langue : Anglais
    10-2011448 p.
    The second edition of Edible Coatings and Films to Improve Food Quality presents the latest research in coating materials, permeability properties, and measurement techniques. Updated chapters...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 195,46 € Ajouter au panierAjouter au panier
  16. Couverture de l'ouvrage Alternative sweeteners
    Auteur : O'BRIEN-NABORS Lyn
    Langue : Anglais
    09-2011570 p.18x26 cm
    The fourth edition of Alternative Sweeteners follows the same formula as the previous three books by discussing each sweetener in terms its characteristics. Qualities covered include means of...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 187,21 € Ajouter au panierAjouter au panier
  17. Couverture de l'ouvrage Food additives data book
    Auteur : SMITH J
    Langue : Anglais
    07-20111040 p.24.2x18.6 cm
    The use of additives in food is a dynamic one, as consumers demand fewer additives in foods and as governments review the list of additives approved and their permitted levels. Scientists also...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 272,70 € Ajouter au panierAjouter au panier
  18. Couverture de l'ouvrage Compendium of food additive specifications
    Langue : Anglais
    06-2011152 p.21x29.7 cm
    This document contains food additive specifications. monographs, analytical methods and other information, prepared at the seventy-third meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food...
    En stock : expédition en 24h !
    Broché 49,38 € Ajouter au panierAjouter au panier
  19. Couverture de l'ouvrage Handbook of vanilla science & technology
    Auteurs : HAVKIN-FRENKEL D., BELANGER F.C.
    Langue : Anglais
    12-2010339 p.17x24 cm
    Vanilla is the world's most commonly-used flavour and fragrance, used in foods, cosmetics, pharmaceuticals and other products and is therefore of considerable economic importance. This book...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 200,15 € Ajouter au panierAjouter au panier
  20. Couverture de l'ouvrage Hydrocolloids in food processing
    Auteur : LAAMAN
    Langue : Anglais
    11-2010350 p.
    In Hydrocolloids in Food Processing, a group of the most experienced and impartial experts explains what stabilizers should be used and how they should be used, food product by food product...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 171,85 € Ajouter au panierAjouter au panier
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