Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

Heures d'ouverture 08h30-12h30/13h30-17h30
Tél.: +33 (0)1 47 40 67 00
Fax: +33 (0)1 47 40 67 02


Url canonique : www.lavoisier.fr/livre/agro-alimentaire/masked-mycotoxins-in-food-book/dall-asta/descriptif_3174045
Url courte ou permalien : www.lavoisier.fr/livre/notice.asp?ouvrage=3174045

Masked Mycotoxins in Food book Formation, Occurence and Toxicological Relevance Issues in toxicology Series

Langue : Anglais

Auteur :

The first book to cover this fast developing field, Masked Mycotoxins in Food will provide a full overview of the issues relating to the toxicology of masked mycotoxins present in food products. The aim of this book is to provide a full picture of the topic, from the masked mycotoxin formation in plants to their catabolic fate in humans. The book will also provide new insights and will highlight possible gaps in the knowledge base of this relatively new area.

Date de parution :

Ouvrage de 300 p.

Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).

Prix indicatif 219,27 €

Ajouter au panier

Thème de Masked Mycotoxins in Food book  :

En continuant à naviguer, vous autorisez Lavoisier à déposer des cookies à des fins de mesure d'audience. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, rendez-vous sur la page Confidentialité & Sécurité.
FERMER