Lavoisier S.A.S.
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Recherche sur le thème Industries des fruits, légumes et céréales :

Nous trouvons 2167 ouvrages correspondant à Industries des fruits, légumes et céréales

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  1. Couverture de l'ouvrage Pulses and Pulse Ingredients
    Auteurs : Hill Heather , Tulbek Mehmet Caglar
    Langue : Anglais
    01-2020336 p.15.2x22.9 cm
    Pulses and Pulse Ingredients: Processing, Technology and Product Development is a complete and comprehensive overview of pulses, with coverage from raw ingredient to developed products. Divided...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 193,44 € Ajouter au panier
  2. Langue : Anglais
    01-2020768 p.21.6x27.6 cm
    Molecular Nutrition: Mother and Infant presents the impact of diet in early life stages from pre-conception, throughout pregnancy and to the infant.. Separated into three parts, general and...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 193,44 € Ajouter au panier
  3. Langue : Anglais
    12-2019560 p.21.6x27.6 cm
    Starvation and Malnutrition: Medical Nutrition and Public Health is a carefully designed selection of chapters written by experts on emerging and controversial topics in starvation and...
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    Broché 145,45 € Ajouter au panier
  4. Auteurs : Devahastin Sakamon , Chiewchan Naphaporn
    Langue : Anglais
    11-2019320 p.17x24.4 cm
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié Prix indicatif 178,60 € Ajouter au panier
  5. Couverture de l'ouvrage Food and Society
    Auteur : Gibson Mark
    Langue : Anglais
    11-2019488 p.19.1x23.5 cm
    Food and Society provides a broad spectrum of information to help students and professionals understand how the food industry has evolved from the 20th century to present, and discusses the...
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    Broché 145,45 € Ajouter au panier
  6. Auteurs : McMahon Helena , Knol Jeroen , McKenna Brian , Lockyer Joan , Coughlan Paul , Halbert Catherine
    Langue : Anglais
    10-2019459 p.15.5x23.5 cm
    This text offers key insights, strategies, and tools to foster, promote, and integrate innovative improvements within small food firms. The book presents a characterization of the micro and small...
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    Relié 70,67 € Ajouter au panier
  7. Couverture de l'ouvrage Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables
    Langue : Anglais
    10-2019896 p.21.6x27.6 cm
    Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables provides an overview of the nutritional and anti-nutritional composition, antioxidant potential, and health benefits of...
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    Broché 193,44 € Ajouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage Managing Wine Quality
    Auteur : Reynolds Andrew G.
    Langue : Anglais
    10-20191280 p.15.2x22.9 cm
    Volume 1: The sensory qualities and stability of wines are influenced by many aspects of both grape production and winemaking. Worldwide research in the fields of viticulture and oenology help to...
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    Relié 476,04 € Ajouter au panier
  9. Couverture de l'ouvrage The Genus Citrus
    Langue : Anglais
    10-2019720 p.15.2x22.9 cm
    The GenusCitrus presents the enormous amount of new knowledge that has been generated in recent years in practically all topics related to citrus. Beginning with an overview of the fundamental...
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    Relié 247,81 € Ajouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Managing Wine Quality
    Langue : Anglais
    10-2019620 p.15.2x22.9 cm
    The sensory qualities and stability of wines are influenced by many aspects of both grape production and winemaking. Worldwide research in the fields of viticulture and oenology help to elucidate...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 291,26 € Ajouter au panier
  11. Couverture de l'ouvrage Managing Wine Quality
    Langue : Anglais
    10-2019660 p.15.2x22.9 cm
    The sensory qualities and stability of wines are influenced by many aspects of both grape production and winemaking. Worldwide research in the fields of viticulture and oenology help to elucidate...
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    Relié 291,26 € Ajouter au panier
  12. Couverture de l'ouvrage Molecular Nutrition: Carbohydrates
    Langue : Anglais
    10-2019592 p.21.6x27.6 cm
    Molecular Nutrition: Carbohydrates presents the nutritional and molecular aspects of carbohydrates. A part of the Molecular Nutrition series, this book is divided into three sections: general and...
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    Broché 193,44 € Ajouter au panier
  13. Couverture de l'ouvrage Nanoengineering in the Beverage Industry
    Langue : Anglais
    10-2019562 p.19.1x23.5 cm
    The Impact of Nano-engineering in the Beverages Industry, a volume in the Science of Beverages series, presents the impact of novel technologies in nano-engineering in the design of improved and...
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    Broché 231,50 € Ajouter au panier
  14. Langue : Anglais
    10-2019300 p.15.2x22.9 cm
    Advances in Food Security and Sustainability, Volume Four, takes a scientific look at the challenges, constraints and solutions necessary to maintain a healthy and accessible food supply in...
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    Broché 155,27 € Ajouter au panier
  15. Couverture de l'ouvrage Breakfast Cereals and How They Are Made
    Langue : Anglais
    10-2019600 p.15.2x22.9 cm
    Breakfast Cereals and How They Are Made: Raw Materials, Processing, and Production, Third Edition covers the transformation of a cereal grain across the supply chain with oversight of the entire...
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    Broché 198,88 € Ajouter au panier
  16. Couverture de l'ouvrage Green Food Processing Techniques
    Langue : Anglais
    10-2019504 p.15.2x22.9 cm
    Green Food Processing Techniques: Preservation, Transformation and Extraction advances the ethics and practical objectives of "Green Food Processing" by offering a critical mass of research on a...
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    Broché 204,32 € Ajouter au panier
  17. Langue : Anglais
    10-2019480 p.19.1x23.5 cm
    Sensory Evaluation Practices, Fifth Edition presents the latest developments and methods of sensory evaluation, including those on the front end of innovation, consumer acceptance/preference...
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    Broché 152,00 € Ajouter au panier
  18. Couverture de l'ouvrage Biotechnological Progress and Beverage Consumption
    Langue : Anglais
    09-2019562 p.19.1x23.5 cm
    Biotechnological progress and beverage consumption, a volume in the Science of Beverages series, is a scientific resource that discusses current and emerging advancements in technologies and novel...
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    Broché 231,50 € Ajouter au panier
  19. Langue : Anglais
    09-201915.6x23.5 cm
    Focusing on new technological interventions involved in the postharvest management of fruits, this volume looks at the research on new and emerging techniques to maintain the quality of fruits...
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    Relié 194,09 € Ajouter au panier
  20. Langue : Anglais
    09-2019400 p.19.1x23.5 cm
    Nutrition and Health of Eastern European Foods: Traditional and Ethnic Diets provides an analysis of traditional and ethnic foods from Eastern Europe, including Russia, Belarus, Ukraine, Estonia...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 145,45 € Ajouter au panier
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