Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

Heures d'ouverture 08h30-12h30/13h30-17h30
Tél.: +33 (0)1 47 40 67 00
Fax: +33 (0)1 47 40 67 02

Année de parution (33)
Effacer ce filtre
État de parution (4)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Langue (4)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Support (3)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Trier par...
Date de parution
Auteur
Titre
Prix

Recherche sur le thème Industries des fruits, légumes et céréales :

Nous trouvons 544 ouvrages correspondant à Industries des fruits, légumes et céréales

en 0 s.
 1  2  3  4  5  ...  28  Suivant > 
Résultats par page : 
 
  1. Langue : Anglais
    09-2019608 p.19.1x23.5 cm
    Enzymes: Novel Biotechnological Approaches for the Food Industry is a detailed reference and valuable tool essential to researchers and students in the biotech industry. The book particularly...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 182,55 € Ajouter au panier
  2. Langue : Anglais
    09-2019260 p.15.2x22.9 cm
    Noodle Technology: Ingredients, Manufacture and Quality is a comprehensive handbook for the manufacture of noodles from traditional styles to gluten free and whole grain varieties.. The book is...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 158,56 € Ajouter au panier
  3. Langue : Anglais
    08-2019768 p.21.6x27.6 cm
    Molecular Nutrition: Mother and Infant presents the impact of diet in early life stages from pre-conception, throughout pregnancy and to the infant.. Separated into three parts, general and...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 193,44 € Ajouter au panier
  4. Couverture de l'ouvrage A Practical Guide to Sensory and Consumer Evaluation
    Auteur : Findlay Christopher
    Langue : Anglais
    06-2019304 p.15.2x22.9 cm
    A Practical Guide to Sensory and Consumer Evaluations a single resource for those new to sensory science and consumer evaluation, teaching them how to confidently select a method, conduct...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 99,33 € Ajouter au panier
  5. Couverture de l'ouvrage Biofuels, Bioenergy and Food Security
    Auteurs : Debnath Deepayan , Babu Suresh Chandra
    Langue : Anglais
    06-2019400 p.19.1x23.5 cm
    Biofuels, Bioenergy and Food Security: Technology, Institutions and Policies explores the popular ?Food versus Feed? debates through discussion of the complex inter-linking relationship between...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 102,64 € Ajouter au panier
  6. Langue : Anglais
    06-2019562 p.19.1x23.5 cm
    Functional and Medicinal Beverages, a volume in The Science of Beverages series, discusses one of the fastest growing sectors in the food industry. As the need for research and development to...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 231,50 € Ajouter au panier
  7. Couverture de l'ouvrage Food and Society
    Auteur : Gibson Mark
    Langue : Anglais
    05-2019488 p.19.1x23.5 cm
    Food and Society provides a broad spectrum of information to help students and professionals understand how the food industry has evolved from the 20th century to present, and discusses the...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 145,45 € Ajouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage The Craft Brewing Handbook
    Langue : Anglais
    05-2019400 p.15.2x22.9 cm
    The Craft Brewing Handbook covers the practical and technical aspects required to set up and grow a successful craft brewing business. With coverage of equipment options, raw material choice, the...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 242,37 € Ajouter au panier
  9. Auteur : Reynolds Andrew G.
    Langue : Anglais
    05-20191280 p.15.2x22.9 cm
    Volume 1: The sensory qualities and stability of wines are influenced by many aspects of both grape production and winemaking. Worldwide research in the fields of viticulture and oenology help to...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 476,04 € Ajouter au panier
  10. Langue : Anglais
    05-2019620 p.15.2x22.9 cm
    The sensory qualities and stability of wines are influenced by many aspects of both grape production and winemaking. Worldwide research in the fields of viticulture and oenology help to elucidate...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 291,26 € Ajouter au panier
  11. Langue : Anglais
    05-2019660 p.15.2x22.9 cm
    The sensory qualities and stability of wines are influenced by many aspects of both grape production and winemaking. Worldwide research in the fields of viticulture and oenology help to elucidate...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 291,26 € Ajouter au panier
  12. Couverture de l'ouvrage (Engineering of) Caffeinated and cocoa based beverages
    Langue : Anglais
    04-2019562 p.19.1x23.5 cm
    (Engineering of) Caffeinated and Cocoa Based Beverages, Volume Eight in The Science of Beverages series, covers one of the hottest topics in the current beverage industry. This practical reference...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 231,50 € Ajouter au panier
  13. Couverture de l'ouvrage Alcoholic Beverages
    Langue : Anglais
    04-2019562 p.19.1x23.5 cm
    Alcoholic Beverages, Volume Seven in The Science of Beverages series, is a multidisciplinary resource for anyone who needs deeper knowledge on the most recent approaches in beverage development...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 231,50 € Ajouter au panier
  14. Couverture de l'ouvrage Controlled and Modified Atmospheres for Fresh and Fresh-Cut Produce
    Langue : Anglais
    04-2019408 p.15.2x22.9 cm
    Controlled and Modified Atmosphere for Fresh and Fresh-Cut Produce is the ultimate reference book of CA/MA recommendations for selected commodities. It includes the basic knowledge of physiology...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 204,32 € Ajouter au panier
  15. Couverture de l'ouvrage Pulses and Pulse Ingredients
    Auteurs : Hill Heather , Tulbek Mehmet Caglar
    Langue : Anglais
    04-2019336 p.15.2x22.9 cm
    Pulses and Pulse Ingredients: Processing, Technology and Product Development is a complete and comprehensive overview of pulses, with coverage from raw ingredient to developed products. Divided...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 193,44 € Ajouter au panier
  16. Couverture de l'ouvrage Biopolymer Nanostructures for Food Encapsulation Purposes
    Langue : Anglais
    04-2019600 p.15.2x22.9 cm
    Biopolymer Nanostructures for Food Encapsulation Purposes, a volume in the Nanoencapsulation in the Food Industry series, guides readers on how to fabricate and apply nanostructures from different...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 204,32 € Ajouter au panier
  17. Couverture de l'ouvrage Non-alcoholic Beverages
    Langue : Anglais
    03-2019562 p.19.1x23.5 cm
    Non-Alcoholic Beverages, is a volume in the Science of Beverages series that offers a wide-range of knowledge and expertise from research professionals from around the world. This a resource...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 231,50 € Ajouter au panier
  18. Couverture de l'ouvrage Fermented Beverages
    Langue : Anglais
    03-2019562 p.19.1x23.5 cm
    Fermented Beverages, a volume in the Science of Beverages series, examines emerging trends and applications of different fermented beverages, including alcoholic and non-alcoholic drinks. This...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 231,50 € Ajouter au panier
  19. Langue : Anglais
    03-2019884 p.21.6x27.6 cm
    Environmental Nutrition: Connecting Health and Nutrition with Environmentally Sustainable Diets explores the connection between diet, environmental sustainability and human health. Current food...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 242,37 € Ajouter au panier
  20. Couverture de l'ouvrage Gases in Agro-Food Processes
    Langue : Anglais
    03-2019680 p.19.1x23.5 cm
    Gases in Agro-Food Processes is the ultimate reference covering all applications of gases in agro-Food processes, from farm to fork. The book contains up-to-date scientific and practical data on...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 198,88 € Ajouter au panier
∧ Haut de page ∧  1  2  3  4  5  ...  28  Suivant > 
En continuant à naviguer, vous autorisez Lavoisier à déposer des cookies à des fins de mesure d'audience. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, rendez-vous sur la page Confidentialité & Sécurité.
FERMER