Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

Heures d'ouverture 08h30-12h30/13h30-17h30
Tél.: +33 (0)1 47 40 67 00
Fax: +33 (0)1 47 40 67 02

Année de parution (67)
Effacer ce filtre
État de parution (6)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Langue (6)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Support (3)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Trier par...
Date de parution
Auteur
Titre
Prix

Recherche sur le thème Industries des fruits, légumes et céréales :

Nous trouvons 2116 ouvrages correspondant à Industries des fruits, légumes et céréales

en 0 s.
 1  2  3  4  5  ...  106  Suivant > 
Résultats par page : 
 
  1. Couverture de l'ouvrage Pulses and Pulse Ingredients
    Auteurs : Hill Heather , Tulbek Mehmet Caglar
    Langue : Anglais
    01-2020336 p.15.2x22.9 cm
    Pulses and Pulse Ingredients: Processing, Technology and Product Development is a complete and comprehensive overview of pulses, with coverage from raw ingredient to developed products. Divided...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 193,44 € Ajouter au panier
  2. Langue : Anglais
    01-2020768 p.21.6x27.6 cm
    Molecular Nutrition: Mother and Infant presents the impact of diet in early life stages from pre-conception, throughout pregnancy and to the infant.. Separated into three parts, general and...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 193,44 € Ajouter au panier
  3. Langue : Anglais
    12-2019560 p.21.6x27.6 cm
    Starvation and Malnutrition: Medical Nutrition and Public Health is a carefully designed selection of chapters written by experts on emerging and controversial topics in starvation and...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 145,45 € Ajouter au panier
  4. Auteurs : Devahastin Sakamon , Chiewchan Naphaporn
    Langue : Anglais
    11-2019320 p.17x24.4 cm
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 178,60 € Ajouter au panier
  5. Auteurs : McMahon Helena , Knol Jeroen , McKenna Brian , Lockyer Joan , Coughlan Paul , Halbert Catherine
    Langue : Anglais
    10-2019459 p.15.5x23.5 cm
    This text offers key insights, strategies, and tools to foster, promote, and integrate innovative improvements within small food firms. The book presents a characterization of the micro and small...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 70,67 € Ajouter au panier
  6. Auteur : Reynolds Andrew G.
    Langue : Anglais
    10-20191280 p.15.2x22.9 cm
    Volume 1: The sensory qualities and stability of wines are influenced by many aspects of both grape production and winemaking. Worldwide research in the fields of viticulture and oenology help to...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 476,04 € Ajouter au panier
  7. Couverture de l'ouvrage The Genus Citrus
    Langue : Anglais
    10-2019720 p.15.2x22.9 cm
    The GenusCitrus presents the enormous amount of new knowledge that has been generated in recent years in practically all topics related to citrus. Beginning with an overview of the fundamental...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 247,81 € Ajouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage Managing Wine Quality
    Langue : Anglais
    10-2019620 p.15.2x22.9 cm
    The sensory qualities and stability of wines are influenced by many aspects of both grape production and winemaking. Worldwide research in the fields of viticulture and oenology help to elucidate...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 291,26 € Ajouter au panier
  9. Couverture de l'ouvrage Managing Wine Quality
    Langue : Anglais
    10-2019660 p.15.2x22.9 cm
    The sensory qualities and stability of wines are influenced by many aspects of both grape production and winemaking. Worldwide research in the fields of viticulture and oenology help to elucidate...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 291,26 € Ajouter au panier
  10. Langue : Anglais
    09-2019400 p.19.1x23.5 cm
    Nutrition and Health of Eastern European Foods: Traditional and Ethnic Diets provides an analysis of traditional and ethnic foods from Eastern Europe, including Russia, Belarus, Ukraine, Estonia...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 145,45 € Ajouter au panier
  11. Couverture de l'ouvrage Asian Noodle Manufacturing
    Langue : Anglais
    09-2019260 p.15.2x22.9 cm
    Noodle Technology: Ingredients, Manufacture and Quality is a comprehensive handbook for the manufacture of noodles from traditional styles to gluten free and whole grain varieties.. The book is...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 158,56 € Ajouter au panier
  12. Langue : Anglais
    09-20191088 p.21.6x27.6 cm
    Molecular Nutrition: Vitamins presents the nutritional and molecular aspects of vitamins with a specific focus on vitamins A, B1 (thiamine), B2 (riboflavin), B# (niacin), B5 (pantothenic acid...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 182,55 € Ajouter au panier
  13. Langue : Anglais
    09-2019368 p.19.1x23.5 cm
    Phytonutrients in Food: From Traditional to Rational Usage offers an overview of phytonutrients and reveals the techniques related to the extraction, separation, identification and quantification...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 220,63 € Ajouter au panier
  14. Couverture de l'ouvrage Quality Control in the Beverage Industry
    Langue : Anglais
    08-2019562 p.19.1x23.5 cm
    Quality Control in Beverages, a volume in the Science of Beverages series, is a detailed account of the most common aspects related to quality control that the global industry is facing today. It...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 231,50 € Ajouter au panier
  15. Couverture de l'ouvrage Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables
    Langue : Anglais
    08-2019896 p.21.6x27.6 cm
    Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables provides an overview of the nutritional and anti-nutritional composition, antioxidant potential, and health benefits of...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 193,44 € Ajouter au panier
  16. Langue : Anglais
    08-2019592 p.21.6x27.6 cm
    Molecular Nutrition: Carbohydrates presents the nutritional and molecular aspects of carbohydrates. A part of the Molecular Nutrition series, this book is divided into three sections: general and...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 193,44 € Ajouter au panier
  17. Langue : Anglais
    08-2019620 p.15.2x22.9 cm
    Storage of Grains and Their Products is a new edition of the most thorough and authoritative reference on the principles and practices of storing and handling grains and their products. This new...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 198,88 € Ajouter au panier
  18. Langue : Anglais
    08-2019230 p.15.2x22.9 cm
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Relié 144,35 € Ajouter au panier
  19. Couverture de l'ouvrage Trends in Beverage Packaging
    Langue : Anglais
    08-2019562 p.19.1x23.5 cm
    Trends in Beverage Packaging, a volume in the Science of Beverages series, presents an interdisciplinary approach to provide a complete understanding of packaging theories, technologies and...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 231,50 € Ajouter au panier
  20. Couverture de l'ouvrage The Role of Alternative and Innovative Food Ingredients and Products in Consumer Wellness
    Langue : Anglais
    08-2019336 p.21.6x27.6 cm
    Written by food chemists, food scientists, and technologists, The Role of Alternative and Innovative Food Ingredients and Products in Consumer Wellness provides a guide for innovative food...
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 204,32 € Ajouter au panier
∧ Haut de page ∧  1  2  3  4  5  ...  106  Suivant > 
En continuant à naviguer, vous autorisez Lavoisier à déposer des cookies à des fins de mesure d'audience. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, rendez-vous sur la page Confidentialité & Sécurité.
FERMER