Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

Heures d'ouverture 08h30-12h30/13h30-17h30
Tél.: +33 (0)1 47 40 67 00
Fax: +33 (0)1 47 40 67 02

Année de parution (12)
Effacer ce filtre
État de parution (1)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Langue (3)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Support (2)
Effacer ce filtre
Plus de filtres
Trier par...
Date de parution
Auteur
Titre
Prix

Recherche sur le thème Industrie de la fermentation :

Nous trouvons 22 ouvrages correspondant à Industrie de la fermentation

en 0 s.
 1  2 
Résultats par page : 
 
  1. Langue : Anglais
    10-2017777 p.17.8x25.4 cm
    With a foreword written by Professor Ludwig Narziss?one of the world?s most notable brewing scientists?the Handbook of Brewing, Third Edition, as it has for two previous editions, provides the...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 247,61 € Ajouter au panier
  2. Couverture de l'ouvrage Cocoa and Coffee Fermentations
    Langue : Anglais
    10-2014610 p.15.6x23.5 cmBichromie
    This is the first book to focus on the scientific principles underlying the fermentation processes of cocoa and coffee beans and their impact on product quality and safety. The text compiles the...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 188,59 € Ajouter au panier
  3. Couverture de l'ouvrage The Oxford Handbook of Food Fermentations
    Langue : Anglais
    09-2014832 p.18.2x25.4 cm
    Fermentation, as a chemical and biological process, is everywhere. Countless societies throughout history have used it to form a vast array of foods and drinks, many of which were integral and...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié 192,03 € Ajouter au panier
  4. Couverture de l'ouvrage Microorganisms and Fermentation of Traditional Foods
    Langue : Anglais
    08-2014390 p.15.6x23.5 cm
    The first volume in a series covering the latest information in microbiology, biotechnology, and food safety aspects, this book is divided into two parts. Part I focuses on fermentation of...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 173,44 € Ajouter au panier
  5. Langue : Anglais
    05-2012814 p.
    Fermented food can be produced with inexpensive ingredients and simple techniques and makes a significant contribution to the human diet, especially in rural households and village communities...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Broché Prix indicatif 177,58 € Ajouter au panier
  6. Couverture de l'ouvrage Handbook of animal-based fermented food and beverage technology
    Langue : Anglais
    05-2012814 p.17.8x25.4 cm
    Fermented food can be produced with inexpensive ingredients and simple techniques and makes a significant contribution to the human diet, especially in rural households and village communities...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 203,70 € Ajouter au panier
  7. Couverture de l'ouvrage Technology brewing & malting (4th completely updated Ed.)
    Auteur : KUNZE Wolfgang
    Langue : Anglais
    11-20101058 p.
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 195,93 € Ajouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage Fermented beverage production, POD
    Auteur : Lea Andrew G.H.
    Langue : Anglais
    06-2003Imprimé à la demande462 p.
    This new edition is an essential resource for any company producing or selling fermented alcoholic beverages. In addition, it would be of value to anyone who needs a contemporary introduction to...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 219,99 € Ajouter au panier
  9. Couverture de l'ouvrage Fermented beverage production, Paperback (POD)
    Auteur : Lea Andrew G.H.
    Langue : Anglais
    06-2003Imprimé à la demande462 p.
    Fermented Beverage Production, Second Edition is an essential resource for any company producing or selling fermented alcoholic beverages. In addition, it would be of value to anyone who needs a...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 119,99 € Ajouter au panier
  10. Langue : Anglais
    05-2001128 p.21x30 cm
    Certain beer types demand a special type of water and the availability of good quality raw water is vital for brewing. In the past, water use in breweries has been uncontrolled but today breweries...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 69,17 € Ajouter au panier
  11. Langue : Anglais
    09-2000188 p.21x29.7 cm
    This manual covers the procedures central to all beer production, namely fermentation and maturation. All brewers carry out fermentation and maturation within their processes although the precise...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 69,17 € Ajouter au panier
  12. Langue : Anglais
    01-2000224 p.
    This manual updates our knowledge of malt, an essential raw material in the production of beer. It describes not only the traditional approach to malt quality but also the new methods offered by...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 69,17 € Ajouter au panier
  13. Langue : Anglais
    01-2000126 p.
    This bulletin reviews the production of meat substitutes, condiments and bread-like products in various regions of the world, through the fermentation of grain legumes, seeds and nuts. Such...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié 16,46 € Ajouter au panier
  14. Couverture de l'ouvrage Brewing
    Auteur : HORNSEY
    Langue : Anglais
    11-1999240 p.21.5x13.8 cm
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 33,84 € Ajouter au panier
  15. Auteur : HANGHOFER
    Langue : Allemand
    06-1999134 p.15.5x20 cm
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 22,49 € Ajouter au panier
  16. Auteur : SUGDEN David T.
    Langue : Anglais
    06-1999102 p.21x29.5 cm
    The aim of this fourth manual has been to produce an authoritative source of reference and guidance to good practice covering the whole subject of milling, as practised currently in European...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 69,17 € Ajouter au panier
  17. Langue : Anglais
    05-1999158 p.21x30 cm
    This manual covers beer filtration, stabilization and sterilization and aims to promote the marriage of theoretical concepts and mathematical models to the craft and experience of filtration...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 69,17 € Ajouter au panier
  18. Couverture de l'ouvrage Le grand livre de la bière
    Auteur : GLOVER
    Langue : Français
    10-1998256 p.31x24 cm
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié 28,40 € Ajouter au panier
  19. Auteur : UNEP IE
    Langue : Anglais
    01-1996106 p.
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indisponible Ajouter au panier
  20. Auteur : LALLEMAND
    Langue : Français
    06-1993
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Prix indicatif 69,40 € Ajouter au panier
En continuant à naviguer, vous autorisez Lavoisier à déposer des cookies à des fins de mesure d'audience. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, rendez-vous sur la page Confidentialité & Sécurité.
FERMER