Lavoisier S.A.S.
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Recherche sur le thème Industrie de la fermentation :

Nous trouvons 28 ouvrages correspondant à Industrie de la fermentation

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  1. Couverture de l'ouvrage Cocoa and Coffee Fermentations
    Auteurs : SCHWAN Rosane F., FLEET Graham H.
    Langue : Anglais
    09-2014610 p.Bichromie
    This is the first book to focus on the scientific principles underlying the fermentation processes of cocoa and coffee beans and their impact on product quality and safety. The text compiles the...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 151,42 € Ajouter au panier
  2. Auteur : BAMFORTH Charles
    Langue : Anglais
    09-2014832 p.
    Fermentation, as a chemical and biological process, is everywhere. Countless societies throughout history have used it to form a vast array of foods and drinks, many of which were integral and...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié 161,07 € Ajouter au panier
  3. Couverture de l'ouvrage Microorganisms and Fermentation of Traditional Foods
    Auteur : RAY R.
    Langue : Anglais
    08-2014390 p.
    The first volume in a series covering the latest information in microbiology, biotechnology, and food safety aspects, this book is divided into two parts. Part I focuses on fermentation of...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 173,44 € Ajouter au panier
  4. Auteur : EVRANUZ E. Özgül
    Langue : Anglais
    05-2012814 p.
    Fermented food can be produced with inexpensive ingredients and simple techniques and makes a significant contribution to the human diet, especially in rural households and village communities...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Broché Prix indicatif 177,58 € Ajouter au panier
  5. Couverture de l'ouvrage Handbook of animal-based fermented food and beverage technology
    Auteur : EVRANUZ E. Özgül
    Langue : Anglais
    05-2012814 p.17.8x25.4 cm
    Fermented food can be produced with inexpensive ingredients and simple techniques and makes a significant contribution to the human diet, especially in rural households and village communities...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 232,52 € Ajouter au panier
  6. Auteurs : HUI Y. H., EVRANUZ E. Özgül
    Langue : Anglais
    05-2012836 p.17.8x25.4 cm
    This second edition of a bestseller examines a wide range of starter cultures and manufacturing procedures for popular plant-based food products. The text focuses on the quality of the final food...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 186,32 € Ajouter au panier
  7. Couverture de l'ouvrage Fermentation microbiology and biotechnology
    Auteur : EL-MANSI
    Langue : Anglais
    01-2012535 p.
    Fermentation Microbiology and Biotechnology, Third Edition explores and illustrates the diverse array of metabolic pathways employed for the production of primary and secondary metabolites as well...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 131,32 € Ajouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage Technology brewing & malting (4th completely updated Ed.)
    Auteur : KUNZE Wolfgang
    Langue : Anglais
    11-20101058 p.
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 195,93 € Ajouter au panier
  9. Couverture de l'ouvrage Handbook of fermented functional foods
    Auteur : FARNWORTH E.R.
    Langue : Anglais
    05-2008736 p.16x24 cm
    Following the lead of the original, this new edition of the Handbook of Fermented Functional Foods is written by international experts in the forefront of fermented food science and technology...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 177,65 € Ajouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Hyphenated techniques in grape & wine chemistry
    Auteur : FLAMINI R.
    Langue : Anglais
    04-2008360 p.
    This book presents the modern applications of hyphenated techniques in the analysis and study of the chemistry of grape, wine, and grape-derivative products. It explains the different applications...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 144,84 € Ajouter au panier
  11. Couverture de l'ouvrage Brewing Yeast & Fermentation
    Auteurs : BOULTON Chris, QUAIN David
    Langue : Anglais
    03-2006644 p.
    This unique volume provides a definitive overview of modern and traditional brewing fermentation. Written by two experts with unrivalled experience from years with a leading international brewer...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Broché Prix indicatif 95,86 € Ajouter au panier
  12. Auteurs : MONTEL Marie-Christine, BERANGER Claude, BONNEMAIRE Joseph
    Langue : Français
    10-2005300 p.16x24 cm
    Grâce aux fermentations, certains microbes contribuent largement à la richesse sensorielle des produits de nos terroirs. Loin de nous nuire, ces microbes sont des amis et des gardiens de notre...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 3 jours).
    Broché 32,50 € Ajouter au panier
    ePub PDF Mobipocket 21,99 € Télécharger
  13. Couverture de l'ouvrage Fermented beverage production, POD
    Auteurs : LEA Andrew G.H., PIGGOTT John R
    Langue : Anglais
    07-2003Imprimé à la demande462 p.
    This new edition is an essential resource for any company producing or selling fermented alcoholic beverages. In addition, it would be of value to anyone who needs a contemporary introduction to...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 200,40 € Ajouter au panier
  14. Couverture de l'ouvrage Fermented beverage production, Paperback (POD)
    Auteurs : LEA Andrea G.H., PIGGOTT John R
    Langue : Anglais
    05-2003Imprimé à la demande462 p.
    Fermented Beverage Production, Second Edition is an essential resource for any company producing or selling fermented alcoholic beverages. In addition, it would be of value to anyone who needs a...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 74,84 € Ajouter au panier
  15. Langue : Anglais
    05-2001128 p.21x30 cm
    Certain beer types demand a special type of water and the availability of good quality raw water is vital for brewing. In the past, water use in breweries has been uncontrolled but today breweries...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 69,17 € Ajouter au panier
  16. Langue : Anglais
    09-2000188 p.21x29.7 cm
    This manual covers the procedures central to all beer production, namely fermentation and maturation. All brewers carry out fermentation and maturation within their processes although the precise...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 69,17 € Ajouter au panier
  17. Langue : Anglais
    01-2000224 p.
    This manual updates our knowledge of malt, an essential raw material in the production of beer. It describes not only the traditional approach to malt quality but also the new methods offered by...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 69,17 € Ajouter au panier
  18. Langue : Anglais
    01-2000126 p.
    This bulletin reviews the production of meat substitutes, condiments and bread-like products in various regions of the world, through the fermentation of grain legumes, seeds and nuts. Such...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié 16,46 € Ajouter au panier
  19. Couverture de l'ouvrage Brewing
    Auteur : HORNSEY
    Langue : Anglais
    11-1999240 p.21.5x13.8 cm
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 33,84 € Ajouter au panier
  20. Auteur : HANGHOFER
    Langue : Allemand
    06-1999134 p.15.5x20 cm
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 22,49 € Ajouter au panier
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