Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

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Tél.: +33 (0)1 47 40 67 00
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Recherche sur le thème Huiles / graisses :

Nous trouvons 18 ouvrages correspondant à Huiles / graisses

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  1. Couverture de l'ouvrage Food Frying
    Langue : Anglais
    03-2019496 p.17x24.2 cm
    A wide-ranging exploration of the science and practice of food frying. Frying is one of the world?s most popular methods of food preparation. Whether using oils or fats, it is valued for the...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié Prix indicatif 199,02 € Ajouter au panier
  2. Couverture de l'ouvrage Unconventional Oilseeds and Oil Sources
    Langue : Anglais
    04-2017382 p.15x22.8 cm
    Unconventional Oilseeds and New Oil Sources: Chemistry and Analysis is presented in three parts, with each section dedicated to different types of oil sources. Part One deals with plants...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché 153,10 € Ajouter au panier
  3. Couverture de l'ouvrage Handbook of Olive Oil
    Langue : Anglais
    08-2016Imprimé à la demande772 p.15.5x23.5 cm
    The Handbook of Olive Oil presents an up-to-date view of all aspects of olive oil. It is written from an inter-disciplinary point of view and will be of use in research and development as well as...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 263,74 € Ajouter au panier
  4. Langue : Anglais
    08-2016Imprimé à la demande302 p.15x22.8 cm
    Alternative green food processing technologies have gained much technical and industrial attention in recent years as a potential means of reducing costs and promoting consumer awareness of...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché 105,94 € Ajouter au panier
  5. Couverture de l'ouvrage Trait-Modified Oils in Foods
    Langue : Anglais
    08-201516x23.6 cm
    In recent years, the food industry has made substantial advances in replacing partially hydrogenated oils, high in trans-fatty acids, in foods. Trait-modified oils were then developed to produce...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié 183,61 € Ajouter au panier
  6. Couverture de l'ouvrage Traitement d'huile de régulation Fyrquel par résine échangeuse d'ion
    Langue : Français
    03-2015112 p.15x22 cm
    Ce présent travail a pour objectif la conception d'une installation de traitement d'huile de régulation Fyrquel EHC par résines échangeuses d'ions du CPR afin d'améliorer la qualité d'huile et...
    Rupture de stock temporaire
    Broché Prix indicatif 57,93 € Ajouter au panier
  7. Couverture de l'ouvrage Fats in Food Technology
    Langue : Anglais
    04-2014386 p.17.5x25.2 cm
    Fats are present in some form in the vast majority of processed foods we consume, as well as in many ?natural? products. Changes in consumer behaviour, centered around an increased emphasis on...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié 183,61 € Ajouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage Olive Oil Sensory Science
    Langue : Anglais
    02-2014387 p.16.3x25.4 cm
    The olive oil market is increasingly international. Levels of consumption and production are growing, particularly in ?new? markets outside the Mediterranean region. New features of product...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié Prix indicatif 180,05 € Ajouter au panier
  9. Couverture de l'ouvrage Handbook of Olive Oil
    Langue : Anglais
    09-2013772 p.15.5x23.5 cm
    The Handbook of Olive Oil presents an up-to-date view of all aspects of olive oil. It is written from an inter-disciplinary point of view and will be of use in research and development as well as...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 263,74 € Ajouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Edible Oil Processing
    Langue : Anglais
    08-2013352 p.17.9x25.3 cm
    Oils and fats are almost ubiquitous in food processing, whether naturally occurring in foods or added as ingredients that bring functional benefits. Whilst levels of fat intake must be controlled...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié 176,49 € Ajouter au panier
  11. Auteur : KATSURAGI Yoshihisa
    Langue : Anglais
    07-2008336 p.
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 166,16 € Ajouter au panier
  12. Langue : Anglais
    07-200776 p.
    Edible fats and oils from vegetable, animal and marine sources have been traded and shipped for thousands of years, as they forma n important part of the human diet. Increasing global food trade...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 20,26 € Ajouter au panier
  13. Couverture de l'ouvrage Fats and oils : Formulating & processing for applications,
    Auteur : O'BRIEN Richard D
    Langue : Anglais
    12-2003592 p.23.5x16.5 cm
    Numerous nutritional findings and extensive evidence on the health benefits of diet and exercise have emerged since the publication of the successful first edition. Recent concerns about trans...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 119,63 € Ajouter au panier
  14. Couverture de l'ouvrage Oils and fats authentication (Chemistry & technology of oils & fats, vol. 5)
    Auteur : JEE Michael
    Langue : Anglais
    08-2002320 p.16x24 cm
    Quality assessment and the need for authentication are important features of the food and personal care products industries. This volume provides an overview of the methods relevant to analysis...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 193,44 € Ajouter au panier
  15. Couverture de l'ouvrage Oleochemical manufacture and applications (chemistry and technology of oils and fats, volume 4)
    Auteurs : GUNSTONE Frank D., HAMILTON Richard J.
    Langue : Anglais
    10-2001324 p.16x24 cm
    This book is an overview of oleochemicals at research and professional level, with an emphasis on their industrial production and applications. Approximately half of the chapters consider matters...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 260,02 € Ajouter au panier
  16. Auteurs : WIDLAK Neil, HARTEL Richard, NARINE Suresh
    Langue : Anglais
    08-2001246 p.22.2x15.9 cm
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 210,75 € Ajouter au panier
  17. Auteurs : FARR Walter, O BRIEN Richard D., WAN Peter
    Langue : Anglais
    01-2000528 p.22.9x15.9 cm
    Like its predecessor, this book provides an overview of the fats and oils industry, serving as a text for new specialists in the field. It begins with raw material sources, and continues through...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 225,08 € Ajouter au panier
  18. Auteurs : GUNSTONE Frank D., FIRESTONE David
    Langue : Anglais
    01-2000250 p.22.2x15.2 cm
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché Prix indicatif 57,90 € Ajouter au panier