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Recherche sur le thème Huiles / graisses :

Nous trouvons 46 ouvrages correspondant à Huiles / graisses

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  1. Couverture de l'ouvrage Unconventional Oilseeds and Oil Sources
    Auteurs : MARIOD Abdalbasit Adam, MIRGHANI Mohamed Saeed, HUSSEIN Ismail
    Langue : Anglais
    04-2017365 p.
    Unconventional Oilseeds and New Oil Sources: Chemistry and Analysis is presented in three parts, with each section dedicated to different types of oil sources. Part One deals with plants...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché 153,10 € Ajouter au panierAjouter au panier
  2. Couverture de l'ouvrage Trait-Modified Oils in Foods
    Auteur : ORTHOEFER Frank
    Langue : Anglais
    04-2015
    In recent years, the food industry has made substantial advances in replacing partially hydrogenated oils, high in trans-fatty acids, in foods. Trait-modified oils were then developed to produce...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Prix indicatif 165,11 € Ajouter au panierAjouter au panier
  3. Couverture de l'ouvrage Traitement d'huile de régulation Fyrquel par résine échangeuse d'ion
    Auteur : TLIJANI Montassar
    Langue : Français
    03-2015112 p.
    Ce présent travail a pour objectif la conception d’une installation de traitement d’huile de régulation Fyrquel EHC par résines échangeuses d’ions du CPR afin d’améliorer la qualité d’huile et...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 3 jours).
    Broché 57,93 € Ajouter au panierAjouter au panier
  4. Couverture de l'ouvrage Fats in food technology
    Auteur : RAJAH Kanes
    Langue : Anglais
    03-2014392 p.
    1. Physical Properties of fats in food. 2. Bakery Fats. 3. Water continuous emulsions. 4. Hydrogenation and fractionation. 5. Fats for chocolate and sugar confectionery. 6. Spreadable Products...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 178,60 € Ajouter au panierAjouter au panier
  5. Couverture de l'ouvrage Olive Oil Sensory Science
    Auteur : MONTELEONE Erminio
    Langue : Anglais
    02-2014
    The olive oil market is increasingly international. Levels of consumption and production are growing, particularly in “new” markets outside the Mediterranean region. New features of product...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Prix indicatif 178,60 € Ajouter au panierAjouter au panier
  6. Couverture de l'ouvrage Processing & nutrition of fats & oils
    Auteurs : HERNANDEZ Ernesto, HOSSEN Monjur, KAMAL-ELDIN Afaf
    Langue : Anglais
    10-2013400 p.
    Processing and Nutrition of Fats and Oils reviews current and new practices of fats and oils production. The book examines the different aspects of fats and oils processing, how the nutritional...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 178,60 € Ajouter au panierAjouter au panier
  7. Auteurs : APARICIO Ramon, HARWOOD John
    Langue : Anglais
    08-2013676 p.
    The Handbook of Olive Oil presents an up-to-date view of all aspects of olive oil. It is written from an inter-disciplinary point of view and will be of use in research and development as well as...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié Prix indicatif 110,76 € Ajouter au panierAjouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage Edible oil processing
    Auteur : HAMM Wolf
    Langue : Anglais
    07-2013320 p.
    Oils and fats are almost ubiquitous in food processing, whether naturally occurring in foods or added as ingredients that bring functional benefits. Whilst levels of fat intake must be controlled...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 178,60 € Ajouter au panierAjouter au panier
  9. Couverture de l'ouvrage Frying of food: oxidation, nutrient and non-nutrient antioxidants, biologically active compounds and high temperatures
    Auteurs : BOSKOU Dimitrios, ELMADFA Ibrahim
    Langue : Anglais
    05-2011328 p.
    Frying of Food is the first reference to examine frying of food from the point of view of changes occurring to biologically-active constituents and the effects of such changes on the stability...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 168,99 € Ajouter au panierAjouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Vegetable oils in food technology: Composition, properties and uses
    Auteur : GUNSTONE Frank
    Langue : Anglais
    03-2011368 p.18x26 cm
    Our dietary intake comprises three macronutrients (protein, carbohydrate and lipid) and a large but unknown number of micronutrients (vitamins, minerals, antioxidants, etc). Good health rests, in...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 185,33 € Ajouter au panierAjouter au panier
  11. Couverture de l'ouvrage Applications of fats in confectionery
    Auteur : TALBOT Geoff
    Langue : Anglais
    08-2009216 p.16x24 cm
    Geoff, now known as the Fat Consultant, is an internationally renowned specialist in confectionery fats and oils. He has been involved with this sector since the late 1960s when he began his...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 134,98 € Ajouter au panierAjouter au panier
  12. Auteur : KATSURAGI Yoshihisa
    Langue : Anglais
    07-2008336 p.
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 166,16 € Ajouter au panierAjouter au panier
  13. Couverture de l'ouvrage Oils and fats in the food industry
    Auteur : GUNSTONE Frank D.
    Langue : Anglais
    07-2008160 p.16x24 cm
    Oils and fats are almost ubiquitous in food processing - whether naturally occurring in foods or added as ingredients for functional benefits and, despite the impression given by several sources...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Broché Prix indicatif 62,98 € Ajouter au panierAjouter au panier
  14. Langue : Anglais
    07-200776 p.
    Edible fats and oils from vegetable, animal and marine sources have been traded and shipped for thousands of years, as they forma n important part of the human diet. Increasing global food trade...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché 20,26 € Ajouter au panierAjouter au panier
  15. Auteur : GUNSTONE Frank D.
    Langue : Anglais
    07-2004288 p.16x24 cm
    The three major macronutrients are proteins, carbohydrates, and lipids (oils and fats). This book is devoted to lipids, which are an important part of life for all of us. What are these materials...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 227,03 € Ajouter au panierAjouter au panier
  16. Auteur : GUNSTONE Frank D.
    Langue : Anglais
    03-2004222 p.23.4x15.6 cm
    Rapeseed is now the second largest oilseed crop after soybean, and the third largest vegetable oil after soybean oil and palm oil, and it is therefore an important contributor to the annual supply...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 245,85 € Ajouter au panierAjouter au panier
  17. Couverture de l'ouvrage Fats and oils : Formulating & processing for applications,
    Auteur : O'BRIEN Richard D
    Langue : Anglais
    12-2003592 p.23.5x16.5 cm
    Numerous nutritional findings and extensive evidence on the health benefits of diet and exercise have emerged since the publication of the successful first edition. Recent concerns about trans...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 119,63 € Ajouter au panierAjouter au panier
  18. Auteurs : SEBEDIO Jean-Louis, CHRISTIE W.W, ADLOF Richard
    Langue : Anglais
    06-2003344 p.22.9x15.9 cm
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 287,18 € Ajouter au panierAjouter au panier
  19. Couverture de l'ouvrage Lipides et corps gras alimentaires
    Langue : Français
    06-2003468 p.15.5x24 cm
    Longtemps appréciés sans restriction par les consommateurs, les « corps gras » ou « lipides alimentaires » ont vu leur prestige tempéré par la mise à jour de l'activité des lipoprotéines...
    En stock : expédition en 24h !
    Relié 165,00 € Ajouter au panierAjouter au panier
  20. Couverture de l'ouvrage Oils and fats authentication (Chemistry & technology of oils & fats, vol. 5)
    Auteur : JEE Michael
    Langue : Anglais
    08-2002320 p.16x24 cm
    Quality assessment and the need for authentication are important features of the food and personal care products industries. This volume provides an overview of the methods relevant to analysis...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Relié Prix indicatif 193,44 € Ajouter au panierAjouter au panier