Lavoisier S.A.S.
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Recherche sur le thème Microbiologie en génie industriel alimentaire :

Nous trouvons 97 ouvrages correspondant à Microbiologie en génie industriel alimentaire

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  1. Couverture de l'ouvrage Salmonella
    Langue : Anglais
    08-2016Imprimé à la demande301 p.17.8x25.4 cm
    Salmonella: Methods and Protocols, Second Edition expands upon the previous edition with current, detailed methods on different aspects and landmarks advancing knowledge on salmonella research...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 100,21 € Ajouter au panier
  2. Couverture de l'ouvrage Biosurfactants of Lactic Acid Bacteria
    Auteurs : Sharma Deepansh , Saharan Baljeet Singh , Kapil Shailly
    Langue : Anglais
    03-201686 p.15.5x23.5 cm
    This book provides an introduction to biosurfactants produced by lactic acid bacteria, presenting a detailed compilation of their functional properties and structural composition. Microbial...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Couverture souple 58,00 € Ajouter au panier
  3. Couverture de l'ouvrage Manuel de microbiologie appliquée à l'usage des techniciens de l'agroalimentaire et des laboratoires (POD)
    Auteur : RICHARD N
    Langue : Français
    01-2016Imprimé à la demande424 p.
    Le manuel de microbiologie appliquée à l’usage des techniciens de l’agroalimentaire et des laboratoires rassemble les connaissances acquises par l’auteur grâce à sa formation initiale à...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 3 jours).
    Broché 56,00 € Ajouter au panier
  4. Couverture de l'ouvrage Biofilms in the Food Environment
    Auteurs : Pometto III Anthony L. , Demirci Ali
    Langue : Anglais
    10-2015294 p.17.6x24.6 cm
    In nature, microorganisms are generally found attached to surfaces as biofilms such as dust, insects, plants, animals and rocks, rather than suspended in solution. Once a biofilm is developed...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié 206,87 € Ajouter au panier
  5. Couverture de l'ouvrage Compendium of Methods for the Microbiological Examination of Foods
    Auteur : SALFINGER Yvonne
    Langue : Anglais
    08-2015995 p.
    The Fifth edition of the Compendium of Methods for the Microbiological Examination of Foods has now been fully updated. All chapters have been revised and new chapters have been added. This...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 20 jours).
    Relié Prix indicatif 594,53 € Ajouter au panier
  6. Couverture de l'ouvrage Listeria monocytogenes in the Food Processing Environment
    Auteurs : Jordan Kieran , Leong Dara , Álvarez Ordóñez Avelino
    Langue : Anglais
    05-201596 p.15.5x23.5 cm
    This Brief focuses on Listeria monocytogenes, from isolation methods and characterization (including whole genome sequencing), to manipulation and control. Listeriosis, a foodborne disease caused...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 58,00 € Ajouter au panier
  7. Couverture de l'ouvrage Proteomics in foods
    Langue : Anglais
    01-2015Imprimé à la demande590 p.15.5x23.5 cm
    This book provides readers with the recent advances and state-of-the-art in food proteomics, which constitutes one of the most relevant and rapidly developing areas in food science. The first part...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 147,88 € Ajouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage Microbial Food Safety and Preservation Techniques
    Langue : Anglais
    09-2014510 p.17.8x25.4 cm
    The book explores the advances in food safety and food quality control. It covers the hazards posed by the food-borne pathogens, their detection using advanced molecular techniques and...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié 211,94 € Ajouter au panier
  9. Couverture de l'ouvrage Salmonella
    Langue : Anglais
    09-2014301 p.17.8x25.4 cm
    Salmonella: Methods and Protocols, Second Edition expands upon the previous edition with current, detailed methods on different aspects and landmarks advancing knowledge on salmonella research...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 100,21 € Ajouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Food Microbiology
    Langue : Anglais
    04-2014304 p.15.6x23.5 cm
    Demand for minimally processed foods has resulted in the development of innovative, non-thermal food preservation methods, such as high-pressure sonication, ozone, and UV treatment. This book...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié 173,44 € Ajouter au panier
  11. Couverture de l'ouvrage Fundamental Food Microbiology
    Auteurs : Ray Bibek , Bhunia Arun
    Langue : Anglais
    11-2013600 p.17.8x25.4 cm
    Maintaining the high standard set by the previous bestselling editions, this book presents the most up-to-date information in this rapidly growing and highly dynamic field. Revised and expanded...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié 83,49 € Ajouter au panier
  12. Couverture de l'ouvrage Managing Food Safety Risks in the Agri-Food Industries
    Auteurs : Soon Jan Mei , Baines Richard
    Langue : Anglais
    10-2013217 p.15.6x23.4 cm
    Modern farming practices are becoming increasingly intensive and consolidated in order to meet the needs of the rest of the food supply chain. These stages involve more stakeholders in the supply...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié 130,70 € Ajouter au panier
  13. Couverture de l'ouvrage Food Associated Pathogens
    Langue : Anglais
    09-2013290 p.15.6x23.4 cm
    To stem the tide of food-borne illness, it is important to understand the source of the problem. This volume examines pathogenic bacteria, viruses, protozoan parasites, moulds, and mycotoxins in...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié 108,53 € Ajouter au panier
  14. Couverture de l'ouvrage Guide to Foodborne Pathogens
    Langue : Anglais
    09-2013484 p.17.8x25.2 cm
    Guide to Foodborne Pathogens covers pathogens—bacteria, viruses, and parasites—that are most commonly responsible for foodborne illness. An essential guide for anyone in the food industry...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié 192,08 € Ajouter au panier
  15. Auteur : BARROW P.
    Langue : Anglais
    07-2013
    Salmonella remains a major cause of economic loss in domestic livestock and human food poisoning worldwide. In the last 10 years there have been major advances in understanding the salmonella...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Prix indicatif 179,82 € Ajouter au panier
  16. Auteurs : ZAGOREC Monique, CHRISTIEANS Souad
    Langue : Français
    03-2013147 p.16x24 cm
    Alternative innovante à l’utilisation de conservateurs dits « chimiques », la bioconservation ou biopréservation fait appel à des micro-organismes, appelés encore cultures protectrices, ou à leurs...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 3 jours).
    Broché 29,00 € Ajouter au panier
    ePub PDF Mobipocket 19,99 € Télécharger
  17. Couverture de l'ouvrage Actinobacteria
    Langue : Anglais
    03-2013296 p.15.6x23.4 cm
    This book describes isolated actinobacteria from different environments, and how these can be used to bioremediate heavy metals and pesticides in contaminated sites. It also describes how...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié 84,87 € Ajouter au panier
  18. Couverture de l'ouvrage Proteomics in foods
    Langue : Anglais
    12-2012616 p.15.5x23.5 cm
    This book provides readers with the recent advances and state-of-the-art in food proteomics, which constitutes one of the most relevant and rapidly developing areas in food science. The first part...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 179,34 € Ajouter au panier
  19. Couverture de l'ouvrage Bacterial Communication in Foods
    Auteurs : Gobbetti Marco , Di Cagno Raffaella
    Langue : Anglais
    11-201277 p.15.5x23.5 cm
    It is generally assumed that microorganisms synthesize, release, detect and respond to small signaling hormone-like molecules. These molecules are used for a process termed “quorum sensing” (QS...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 58,00 € Ajouter au panier
  20. Couverture de l'ouvrage Microbiological research and development for the food industry
    Langue : Anglais
    09-201215.6x23.5 cm
    Research and development on microorganisms in food has evolved from a luxury to a necessity for companies competing in the global marketplace. Whether research is conducted internally or...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié 155,54 € Ajouter au panier
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