Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

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Recherche sur le thème Microbiologie en génie industriel alimentaire :

Nous trouvons 70 ouvrages correspondant à Microbiologie en génie industriel alimentaire

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  1. Couverture de l'ouvrage Modeling Microbial Responses in Food
    Langue : Anglais
    09-201915.6x23.4 cm
    The first state-of-the-art review of this dynamic field in a decade, Modeling Microbial Responses in Foods provides the latest information on techniques in mathematical modeling of microbial...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché Prix indicatif 74,82 € Ajouter au panier
  2. Couverture de l'ouvrage Managing Food Safety Risks in the Agri-Food Industries
    Langue : Anglais
    10-201715.6x23.4 cm
    Modern farming practices involve more stakeholders in the supply chain, presenting issues of storage, transportation, and distribution prior to reaching the consumer. This increasing complexity in...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché Prix indicatif 58,78 € Ajouter au panier
  3. Couverture de l'ouvrage Microbiological Research and Development for the Food Industry
    Langue : Anglais
    11-201615.6x23.4 cm
    Research and development on microorganisms in food has evolved from a luxury to a necessity for companies competing in the global marketplace. Whether research is conducted internally or...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché Prix indicatif 83,43 € Ajouter au panier
  4. Couverture de l'ouvrage Salmonella
    Langue : Anglais
    08-2016Imprimé à la demande301 p.17.8x25.4 cm
    Salmonella: Methods and Protocols, Second Edition expands upon the previous edition with current, detailed methods on different aspects and landmarks advancing knowledge on salmonella research...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 100,21 € Ajouter au panier
  5. Couverture de l'ouvrage Biosurfactants of Lactic Acid Bacteria
    Langue : Anglais
    03-201686 p.15.5x23.5 cm
    This book provides an introduction to biosurfactants produced by lactic acid bacteria, presenting a detailed compilation of their functional properties and structural composition. Microbial...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Couverture souple 52,74 € Ajouter au panier
  6. Couverture de l'ouvrage MANUEL DE MICROBIOLOGIE APPLIQUÉE à l'usage des techniciens de l'agroalimentaire et des laboratoires
    Langue : Français
    01-2016Imprimé à la demande424 p.21x29.7 cm
    Ce manuel de microbiologie appliquée à l'usage des techniciens de l'agroalimentaire et des laboratoires rassemble les connaissances acquises par l'auteur grâce à sa formation initiale à l'Institut...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 3 jours).
    Broché 56,00 € Ajouter au panier
  7. Couverture de l'ouvrage Biofilms in the Food Environment
    Langue : Anglais
    11-2015312 p.7.4x11.9 cm
    In nature, microorganisms are generally found attached to surfaces as biofilms such as dust, insects, plants, animals and rocks, rather than suspended in solution. Once a biofilm is developed...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié 209,66 € Ajouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage Compendium of Methods for the Microbiological Examination of Foods
    Auteur : SALFINGER Yvonne
    Langue : Anglais
    08-2015995 p.
    The Fifth edition of the Compendium of Methods for the Microbiological Examination of Foods has now been fully updated. All chapters have been revised and new chapters have been added. This...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 20 jours).
    Relié Prix indicatif 594,53 € Ajouter au panier
  9. Couverture de l'ouvrage Listeria monocytogenes in the Food Processing Environment
    Langue : Anglais
    05-201596 p.15.5x23.5 cm
     This Brief focuses on Listeria monocytogenes, from isolation methods and characterization (including whole genome sequencing), to manipulation and control. Listeriosis, a foodborne disease caused...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 52,74 € Ajouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Proteomics in Foods
    Langue : Anglais
    01-2015Imprimé à la demande590 p.15.5x23.5 cm
    Food proteomics is one of the most dynamic and fast-developing areas in food science. The goal of this book is to be a reference guide on the principles and the current and future potential...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 116,04 € Ajouter au panier
  11. Couverture de l'ouvrage Salmonella
    Langue : Anglais
    09-2014301 p.17.8x25.4 cm
    Salmonella: Methods and Protocols, Second Edition expands upon the previous edition with current, detailed methods on different aspects and landmarks advancing knowledge on salmonella research...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 52,74 € Ajouter au panier
  12. Couverture de l'ouvrage Novel Food Preservation and Microbial Assessment Techniques
    Langue : Anglais
    04-2014304 p.15.6x23.4 cm
    Demand for minimally processed foods has resulted in the development of innovative, non-thermal food preservation methods, such as high-pressure sonication, ozone, and UV treatment. This book...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 220,72 € Ajouter au panier
  13. Couverture de l'ouvrage Fundamental Food Microbiology
    Langue : Anglais
    11-2013600 p.17.8x25.4 cm
    The golden era of food microbiology has begun. All three areas of food microbiology?beneficial, spoilage, and pathogenic microbiology?are expanding and progressing at an incredible pace. What was...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 117,69 € Ajouter au panier
  14. Couverture de l'ouvrage Managing Food Safety Risks in the Agri-Food Industries
    Langue : Anglais
    10-2013217 p.15.6x23.4 cm
    Modern farming practices involve more stakeholders in the supply chain, presenting issues of storage, transportation, and distribution prior to reaching the consumer. This increasing complexity in...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 178,41 € Ajouter au panier
  15. Couverture de l'ouvrage Guide to Foodborne Pathogens
    Langue : Anglais
    10-2013488 p.17.8x25.2 cm
    Guide to Foodborne Pathogens covers pathogens?bacteria, viruses, and parasites?that are most commonly responsible for foodborne illness. An essential guide for anyone in the food industry...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié 193,27 € Ajouter au panier
  16. Couverture de l'ouvrage Food Associated Pathogens
    Langue : Anglais
    09-2013290 p.15.6x23.4 cm
    To stem the tide of foodborne illness, it is important to understand the source of the problem. This volume examines pathogenic bacteria, viruses, protozoan parasites, moulds, and mycotoxins in...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 160,25 € Ajouter au panier
  17. Auteur : BARROW P.
    Langue : Anglais
    07-2013
    Salmonella remains a major cause of economic loss in domestic livestock and human food poisoning worldwide. In the last 10 years there have been major advances in understanding the salmonella...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Prix indicatif 179,82 € Ajouter au panier
  18. Couverture de l'ouvrage Flores protectrices pour la conservation des aliments
    Langue : Français
    03-2013148 p.16x24 cm
    Alternative innovante à l’utilisation de conservateurs dits « chimiques », la bioconservation ou biopréservation fait appel à des micro-organismes, appelés encore cultures protectrices, ou à leurs...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 3 jours).
    Broché 29,00 € Ajouter au panier
    ePub PDF Mobipocket 19,99 € Télécharger
  19. Couverture de l'ouvrage Actinobacteria
    Langue : Anglais
    02-2013296 p.15.6x23.4 cm
    This book describes isolated actinobacteria from different environments, and how these can be used to bioremediate heavy metals and pesticides in contaminated sites. It also describes how...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 123,78 € Ajouter au panier
  20. Couverture de l'ouvrage Proteomics in Foods
    Langue : Anglais
    12-2012590 p.15.5x23.5 cm
    Food proteomics is one of the most dynamic and fast-developing areas in food science. The goal of this book is to be a reference guide on the principles and the current and future potential...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 158,24 € Ajouter au panier
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