Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
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FRANCE

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Recherche sur le thème Généralités - procédés de génie industriel alimentaire :

Nous trouvons 91 ouvrages correspondant à Généralités - procédés de génie industriel alimentaire

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  1. Couverture de l'ouvrage Practical Applications of Physical Chemistry in Food Science and Technology
    Langue : Anglais
    08-2022Imprimé à la demande15.2x22.9 cm
    Practical Applications of Physical Chemistry in Food Science and Technology provides comprehensive information, original research, and reports on scientific advances in practical applications of...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché Prix indicatif 103,03 € Ajouter au panier
  2. Couverture de l'ouvrage Practical Applications of Physical Chemistry in Food Science and Technology
    Langue : Anglais
    01-202115.2x22.9 cm
    Practical Applications of Physical Chemistry in Food Science and Technology provides comprehensive information, original research, and reports on scientific advances in practical applications of...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 161,46 € Ajouter au panier
  3. Couverture de l'ouvrage Chimie verte et industries agroalimentaires
    Langue : Français
    02-2020560 p.17x24 cmQuadrichromie
    Aujourd’hui, l’un des principaux enjeux de l’industrie et de l’économie consiste à répondre aux besoins d’une population mondiale croissante tout en préservant l’environnement. En effet...
    En stock : expédition en 24h !
    Broché 125,00 € Ajouter au panier
    PDF 125,00 € Télécharger
  4. Couverture de l'ouvrage Encapsulated and Powdered Foods
    Langue : Anglais
    09-201917.8x25.4 cm
    Encapsulated and Powdered Foods is a practical guide to the characterization and applications of the powdered form of foods. It details the uses of food powder as well as the physical, chemical...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché 74,82 € Ajouter au panier
  5. Couverture de l'ouvrage Starches for Food Application
    Langue : Anglais
    11-2018460 p.15x22.8 cm
    Starches for Food Application: Chemical, Technological and Health Properties examines the scientific, technological and nutritional knowledge of different types of starches, including their...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché 204,32 € Ajouter au panier
  6. Couverture de l'ouvrage Improving Food Quality with Novel Food Processing Technologies
    Langue : Anglais
    04-201815.6x23.4 cm
    Consumers around the world have become better educated and more demanding in their identification and purchase of quality health-promoting foods; therefore the food industry requires innovative...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché Prix indicatif 134,17 € Ajouter au panier
  7. Couverture de l'ouvrage Emerging Technologies in Meat Processing
    Langue : Anglais
    12-2016448 p.17.3x24.6 cm
    Meat is a global product, which is traded between regions, countries and continents. The onus is on producers, manufacturers, transporters and retailers to ensure that an ever-demanding consumer...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié Prix indicatif 180,05 € Ajouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage Introduction to Advanced Food Process Engineering
    Langue : Anglais
    11-201615.6x23.4 cm
    Food materials are processed prior to their consumption using different processing technologies that improve their shelf life and maintain their physicochemical, biological, and sensory qualities...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché Prix indicatif 117,19 € Ajouter au panier
  9. Couverture de l'ouvrage Food Nanoscience and Nanotechnology
    Langue : Anglais
    10-2016Imprimé à la demande300 p.15.5x23.5 cm
     Nanoscience and nanotechnology have had a great impact on the food industry. They have increased the nutritional and functional properties of a number of food products and have aided in food...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 105,49 € Ajouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods
    Langue : Anglais
    09-2016Imprimé à la demande461 p.15.5x23.5 cm
    This revised third edition of Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods includes the following important additions: . ·         A section on microstructure . ·         Discussion of the...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 168,79 € Ajouter au panier
  11. Couverture de l'ouvrage Process Analytical Technology for the Food Industry
    Langue : Anglais
    09-2016Imprimé à la demande301 p.15.5x23.5 cm
    The Process Analytical Technology (PAT) initiative aims to move from a paradigm of ?testing quality in? to ?building quality in by design?. It can be defined as the optimal application of process...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 105,49 € Ajouter au panier
  12. Couverture de l'ouvrage An Introduction to the Physical Chemistry of Food
    Langue : Anglais
    09-2016Imprimé à la demande182 p.17.8x25.4 cm
    Familiar combinations of ingredients and processing make the structures that give food its properties. For example in ice cream, the emulsifiers and proteins stabilize partly crystalline milk fat...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 79,11 € Ajouter au panier
  13. Couverture de l'ouvrage Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in Food Processing
    Langue : Anglais
    08-2016Imprimé à la demande183 p.15.5x23.5 cm
     The use of Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in food processing operations is relatively new when compared with other conventional or innovative technologies. In addition to existing...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 105,49 € Ajouter au panier
  14. Couverture de l'ouvrage Food Processing: Strategies for Quality Assessment
    Langue : Anglais
    08-2016Imprimé à la demande510 p.15.5x23.5 cm
    The aim of the food processing is to ensure microbiological and chemical safety of foods, adequate nutrient content and bioavailability and acceptability to the consumer with regard to sensory...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 158,24 € Ajouter au panier
  15. Couverture de l'ouvrage Nanotechnology and Functional Foods
    Langue : Anglais
    07-2015408 p.17.8x25.2 cm
    The continued advancement in the sciences of functional foods and nutraceuticals has clearly established a strong correlation between consumption of bioactives and improved human health and...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié Prix indicatif 209,66 € Ajouter au panier
  16. Couverture de l'ouvrage Food Nanoscience and Nanotechnology
    Langue : Anglais
    05-2015300 p.15.5x23.5 cm
     Nanoscience and nanotechnology have had a great impact on the food industry. They have increased the nutritional and functional properties of a number of food products and have aided in food...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 105,49 € Ajouter au panier
  17. Couverture de l'ouvrage How Flavor Works
    Langue : Anglais
    02-2015240 p.15.4x22.9 cm
    Taste is the number one driving force in the decision to purchase a food product and food consumption is the most critical function for living organisms to obtain the energy and resources...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché Prix indicatif 85,75 € Ajouter au panier
  18. Couverture de l'ouvrage Microwave-assisted Extraction for Bioactive Compounds
    Langue : Anglais
    01-2015Imprimé à la demande240 p.15.5x23.5 cm
    With increasing energy prices and the drive to reduce CO2 emissions, food industries are challenged to find new technologies in order to reduce energy consumption, to meet legal requirements on...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 116,04 € Ajouter au panier
  19. Couverture de l'ouvrage Nutraceutical and Functional Food Processing Technology
    Langue : Anglais
    01-2015400 p.18.2x25.3 cm
    For several years, the food industry has been interested in identifying components in foods which have health benefits to be used in the development of functional food and nutraceutical products...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié Prix indicatif 180,05 € Ajouter au panier
  20. Couverture de l'ouvrage Improving Food Quality with Novel Food Processing Technologies
    Langue : Anglais
    12-2014350 p.15.6x23.4 cm
    Consumers around the world have become better educated and more demanding in their identification and purchase of quality health-promoting foods; therefore the food industry requires innovative...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 256,94 € Ajouter au panier
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