Généralités - procédés de génie industriel alimentaire

Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

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Nous trouvons 135 ouvrages correspondant à Généralités - procédés de génie industriel alimentaire

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  1. Langue : Français
    09-2019176 p.16.4x24 cmQuadrichromie
    À paraître, réservez-le dès maintenant
    Broché 45,00 € Ajouter au panier
  2. Couverture de l'ouvrage Starches for Food Application
    Langue : Anglais
    11-2018504 p.15.2x22.9 cm
    Starches For Food Application: Chemical, Technological and Health Properties examines the scientific, technological and nutritional knowledge of different types of starches, including their...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Broché Prix indicatif 204,32 € Ajouter au panier
  3. Couverture de l'ouvrage Emerging Technologies in Meat Processing
    Langue : Anglais
    12-2016360 p.17.5x25.2 cm
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 178,60 € Ajouter au panier
  4. Couverture de l'ouvrage Introduction to Advanced Food Process Engineering
    Langue : Anglais
    11-201615.6x23.5 cm
    Food materials are processed prior to their consumption using different processing technologies that improve their shelf life and maintain their physicochemical, biological, and sensory...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Broché Prix indicatif 80,69 € Ajouter au panier
  5. Couverture de l'ouvrage Food Nanoscience and Nanotechnology
    Langue : Anglais
    10-2016Imprimé à la demande300 p.15.5x23.5 cm
    Nanoscience and nanotechnology have had a great impact on the food industry. They have increased the nutritional and functional properties of a number of food products and have aided in food...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 108,44 € Ajouter au panier
  6. Couverture de l'ouvrage Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods
    Auteur : Rao M. Anandha
    Langue : Anglais
    09-2016Imprimé à la demande461 p.15.5x23.5 cm
    Discusses Diffusive Wave Spectroscopy. Includes a novel section on microstructure. Discusses the uses of tribology and rheology for the sensory preparation of foods. This revised third edition...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 118,31 € Ajouter au panier
  7. Couverture de l'ouvrage Process Analytical Technology for the Food Industry
    Langue : Anglais
    09-2016Imprimé à la demande301 p.15.5x23.5 cm
    The Process Analytical Technology (PAT) initiative aims to move from a paradigm of ‘testing quality in’ to ‘building quality in by design’. It has been widely adopted within the pharmaceutical...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 118,31 € Ajouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage An Introduction to the Physical Chemistry of Food
    Auteur : Coupland John N.
    Langue : Anglais
    09-2016Imprimé à la demande182 p.17.8x25.4 cm
    Familiar combinations of ingredients and processing make the structures that give food its properties. For example in ice cream, the emulsifiers and proteins stabilize partly crystalline milk fat...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 54,22 € Ajouter au panier
  9. Couverture de l'ouvrage Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in Food Processing
    Langue : Anglais
    08-2016Imprimé à la demande183 p.15.5x23.5 cm
    The use of Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in food processing operations is relatively new when compared with other conventional or innovative technologies. In addition to existing...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 98,58 € Ajouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Food Processing
    Langue : Anglais
    08-2016Imprimé à la demande510 p.15.5x23.5 cm
    The aim of the food processing is to ensure microbiological and chemical safety of foods, adequate nutrient content and bioavailability and acceptability to the consumer with regard to sensory...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 147,88 € Ajouter au panier
  11. Couverture de l'ouvrage Nanotechnology and Functional Foods
    Langue : Anglais
    06-2015408 p.18.8x25.4 cm
    The continued advancement in the sciences of functional foods and nutraceuticals has clearly established a strong correlation between consumption of bioactives and improved human health and...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 206,87 € Ajouter au panier
  12. Couverture de l'ouvrage Food Nanoscience and Nanotechnology
    Langue : Anglais
    05-2015300 p.15.5x23.5 cm
    Nanoscience and nanotechnology have had a great impact on the food industry. They have increased the nutritional and functional properties of a number of food products and have aided in food...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 126,59 € Ajouter au panier
  13. Couverture de l'ouvrage How Flavor Works
    Auteurs : Choi Nak–Eon , Han Jung H.
    Langue : Anglais
    02-2015240 p.15.4x22.9 cm
    Taste is the number one driving force in the decision to purchase a food product and food consumption is the most critical function for living organisms to obtain the energy and resources...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Broché Prix indicatif 86,35 € Ajouter au panier
  14. Couverture de l'ouvrage Nutraceutical and Functional Food Processing Technology
    Auteur : Boye Joyce I.
    Langue : Anglais
    01-2015400 p.17.1x25.2 cm
    For several years, the food industry has been interested in identifying components in foods which have health benefits to be used in the development of functional food and nutraceutical products...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 178,60 € Ajouter au panier
  15. Couverture de l'ouvrage Microwave-assisted extraction for bioactive compounds
    Langue : Anglais
    01-2015Imprimé à la demande240 p.15.5x23.5 cm
    With increasing energy prices and the drive to reduce CO2 emissions, food industries are challenged to find new technologies in order to reduce energy consumption, to meet legal requirements on...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 108,44 € Ajouter au panier
  16. Couverture de l'ouvrage Improving Food Quality with Novel Food Processing Technologies
    Langue : Anglais
    12-2014350 p.15.6x23.4 cm
    Improving food quality, specifically properties such as rheological, physicochemical, and sensorial aspects, is always a goal of food and beverage manufacturers. During the past decade, novel...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 188,59 € Ajouter au panier
  17. Couverture de l'ouvrage Conventional and Advanced Food Processing Technologies
    Langue : Anglais
    11-2014744 p.17.9x24.8 cm
    Food processing technologies are an essential link in the food chain. These technologies are many and varied, changing in popularity with changing consumption patterns and product popularity...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 212,24 € Ajouter au panier
  18. Couverture de l'ouvrage Food Processing
    Langue : Anglais
    11-2014510 p.15.5x23.5 cm
    The aim of the food processing is to ensure microbiological and chemical safety of foods, adequate nutrient content and bioavailability and acceptability to the consumer with regard to sensory...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 179,34 € Ajouter au panier
  19. Auteur : MARANGONI Alejandro G.
    Langue : Anglais
    11-2014
    Food Scientists have been teaching the subject in the same way for the past fifty years. This book therefore aims to modernise the coverage of the subject, bringing it in line with the recent and...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Prix indicatif 118,33 € Ajouter au panier
  20. Couverture de l'ouvrage Process Analytical Technology for the Food Industry
    Langue : Anglais
    11-2014301 p.15.5x23.5 cm
    The Process Analytical Technology (PAT) initiative aims to move from a paradigm of ‘testing quality in’ to ‘building quality in by design’. It has been widely adopted within the pharmaceutical...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 137,14 € Ajouter au panier
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