Lavoisier S.A.S.
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Recherche sur le thème Biotechnologie en génie industriel alimentaire :

Nous trouvons 44 ouvrages correspondant à Biotechnologie en génie industriel alimentaire

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  1. Couverture de l'ouvrage Anaerobes in Biotechnology
    Langue : Anglais
    06-2018Imprimé à la demande472 p.15.5x23.5 cm
    This book review series presents current trends in modern biotechnology. The aim is to cover all aspects of this interdisciplinary technology where knowledge, methods and expertise are required...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 295,39 € Ajouter au panier
  2. Couverture de l'ouvrage Anaerobes in Biotechnology
    Langue : Anglais
    12-2016472 p.15.5x23.5 cm
    This book review series presents current trends in modern biotechnology. The aim is to cover all aspects of this interdisciplinary technology where knowledge, methods and expertise are required...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 295,39 € Ajouter au panier
  3. Couverture de l'ouvrage Balsamic Vinegars
    Auteurs : Giudici Paolo , Lemmetti Federico , Mazza Stefano
    Langue : Anglais
    10-2016Imprimé à la demande167 p.15.5x23.5 cm
    This book offers a clear description of all the balsamic vinegars and/or similar products produced in the world, their differences in composition, quality and use. This encompasses all the steps...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 88,73 € Ajouter au panier
  4. Couverture de l'ouvrage Lactic Acid Bacteria
    Langue : Anglais
    08-2016Imprimé à la demande535 p.15.5x23.5 cm
    The book summarizes the latest research and developments in dairy biotechnology and engineering. It provides a strategic approach for readers relating to fundamental research and practical work...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 197,18 € Ajouter au panier
  5. Couverture de l'ouvrage Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems
    Langue : Anglais
    04-2016408 p.18x25.5 cm
    In Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems, editor Lakkis has gathered a highly respected collection of expert contributors from industry and academia to highlight...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 185,33 € Ajouter au panier
  6. Couverture de l'ouvrage Balsamic Vinegars
    Auteurs : Giudici Paolo , Lemmetti Federico , Mazza Stefano
    Langue : Anglais
    03-2015167 p.15.5x23.5 cm
    This book offers a clear description of all the balsamic vinegars and/or similar products produced in the world, their differences in composition, quality and use. This encompasses all the steps...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié 116,04 € Ajouter au panier
  7. Couverture de l'ouvrage Fundamentals of Food Biotechnology
    Auteur : Lee Byong H.
    Langue : Anglais
    02-2015544 p.17.3x24.8 cm
    Food biotechnology is the application of modern biotechnological techniques to the manufacture and processing of food, for example through fermentation of food (which is the oldest...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 202,17 € Ajouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage Handbook on Sourdough Biotechnology
    Langue : Anglais
    01-2015Imprimé à la demande298 p.15.5x23.5 cm
    Bread and leavened bakery products have been essential to human nourishment for millennia. Traditionally, bread production has relied on the use of sourdough as a leavening agent and to impart a...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 108,44 € Ajouter au panier
  9. Couverture de l'ouvrage Lactic Acid Bacteria
    Langue : Anglais
    05-2014535 p.15.5x23.5 cm
    The book summarizes the latest research and developments in dairy biotechnology and engineering. It provides a strategic approach for readers relating to fundamental research and practical work...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 232,09 € Ajouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Food Freezing and Thawing Calculations
    Auteur : Pham Q. Tuan
    Langue : Anglais
    04-2014153 p.15.5x23.5 cm
    Freezing time and freezing heat load are the two most important factors determining the economics of food freezers. This Brief will review and describe the principal methods available for their...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché Prix indicatif 58,00 € Ajouter au panier
  11. Couverture de l'ouvrage The Chemistry of Food
    Auteur : Velisek Jan
    Langue : Anglais
    02-20141124 p.22.1x27.7 cm
    A core subject in food Science, food chemistry is the study of the chemical composition, processes and interactions of all biological and non-biological components of foods. This book is an...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 220,32 € Ajouter au panier
  12. Auteurs : Panesar Parmjit S. , Marwaha Satwinder S.
    Langue : Anglais
    07-2013648 p.15.6x23.4 cm
    An instructive and comprehensive overview of the use of biotechnology in various agriculture and food applications, this book discusses the current status of applications for improving quality and...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
    Relié Prix indicatif 187,21 € Ajouter au panier
  13. Couverture de l'ouvrage Nanotechnology research methods for foods and bioproducts
    Auteur : WILD PADUA Graciela
    Langue : Anglais
    07-2013352 p.
    Food nanotechnology is an expanding field. This expansion is based on the advent of new technologies for nanostructure characterization, visualization, and construction. Nanotechnology Research...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 179,82 € Ajouter au panier
  14. Couverture de l'ouvrage Handbook on Sourdough Biotechnology
    Langue : Anglais
    12-2012298 p.15.5x23.5 cm
    Bread and leavened bakery products have been essential to human nourishment for millennia. Traditionally, bread production has relied on the use of sourdough as a leavening agent and to impart a...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 137,14 € Ajouter au panier
  15. Couverture de l'ouvrage Food and industrial bioproducts and bioprocessing
    Auteur : DUNFORD
    Langue : Anglais
    03-2012374 p.15x23 cm
    Food and Industrial Bioproducts and Bioprocessing describes the engineering aspects of bioprocessing, including advanced food processing techniques and bioproduct development. The main focus of...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 252,56 € Ajouter au panier
  16. Auteur : ANNADURAI
    Langue : Anglais
    04-2011250 p.16x24 cm
    This book examines recent elements which have necessitated the shift in paradigm in industrial biotechnology. Chapters discuss the following topics, bioinformatics, genomics, proteomics, site...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
    Relié Prix indisponible Ajouter au panier
  17. Couverture de l'ouvrage Nonthermal processing technologies for food
    Auteurs : ZHANG Howard Q., BARBOSA-CANOVAS Gustavo B., BALASUBRAMANIAM V.M.
    Langue : Anglais
    01-2011672 p.16x24 cm
    Non thermal Processing Technologies for Food offers a comprehensive review of nonthermal processing technologies that are commercial, emerging or over the horizon. In addition to the broad...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Relié Prix indicatif 265,99 € Ajouter au panier
  18. Auteur : CINO Julie P.
    Langue : Anglais
    12-201015.2x22.9 cm
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Relié Prix indicatif 110,72 € Ajouter au panier
  19. Couverture de l'ouvrage International symposium on olfaction & taste
    Auteur : FINGER Thomas E.
    Langue : Anglais
    09-2009400 p.25.4x17.7 cm
    This volume presents the latest research in the broad field of the chemical senses from the International Symposium on Olfaction and Taste. This field includes not only the obvious senses of taste...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 12 jours).
    Broché Prix indicatif 38,73 € Ajouter au panier
  20. Langue : Anglais
    08-200982 p.
    The texts in this publication represent the outcome of the work of the Codex Alimentarius Commission on principles and guidelines for food safety assessment of foods derived from modern...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 22,79 € Ajouter au panier
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