From Sugar to Splenda, 2012 A Personal and Scientific Journey of a Carbohydrate Chemist and Expert Witness
Auteur : Fraser-Reid Bert
The first book to discuss this Tate & Lyle lawsuit
A combination of autobiography, scientific explanation and legal commentary
An autobiography of successful and famous sugar Chemist Bert-Fraser Reid
Of interest to a wide audience, including a popular audience
Highlights the development and associated health benefits and risks of artificial sweeteners
Includes supplementary material: sn.pub/extras
Date de parution : 02-2014
Ouvrage de 216 p.
15.5x23.5 cm
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
Prix indicatif 118,31 €
Ajouter au panierDate de parution : 01-2012
Ouvrage de 216 p.
15.5x23.5 cm
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
Prix indicatif 147,69 €
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Mots-clés :
Artificial Sweetener; Autobiography; Carbohydrate Chemistry; Fraser-Reid; Patent; SPLENDA; Sucralose; Tate & Lyle; diabetes