Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

Heures d'ouverture 08h30-12h30/13h30-17h30
Tél.: +33 (0)1 47 40 67 00
Fax: +33 (0)1 47 40 67 02


Url canonique : www.lavoisier.fr/livre/agro-alimentaire/compendium-of-food-additive-specifications-joint-fao-who-expert-committee-on-food-additives-68th-meeting-2007-fao-jecfa-monographs-n-4/descriptif-9789251058664
Url courte ou permalien : www.lavoisier.fr/livre/notice.asp?ouvrage=2451757

Compendium of food additive specifications Joint FAO/WHO expert committee on food additives, 68th meeting 2007 FAO JECFA monographs Series, Vol. 4

Langue : Anglais
These specifications provide information on the identity and purity of food additives used directly in foods or in food production. Their main objectives are to identify the food additive that has been subjected to testing for safety, to ensure that the additive is of the quality required for use in food or in processing, and to reflect and encourage good manufacturing practice. This publication and other documents produced by JECFA contain information that is useful to all those who work with or are interested in food additives and their safe use in food.

Date de parution :

Ouvrage de 170 p.

Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).

32,92 €

Ajouter au panier
En continuant à naviguer, vous autorisez Lavoisier à déposer des cookies à des fins de mesure d'audience. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, rendez-vous sur la page Confidentialité & Sécurité.
FERMER