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Recherche sur le thème Généralités en alimentation humaine - dictionnaires en agro-alimentaires :
Nous trouvons 17 ouvrages correspondant à Généralités en alimentation humaine - dictionnaires en agro-alimentaires
This publication presents seven information papers and a case studies report that were prepared during the negotiation process preceding the adoption of the "Voluntary Guidelines to support the...
Cette publication présente sept documents d'information et un rapport d'études de cas qui ont été préparés au cours des négociations qui ont précédé l'adoption des "Directives volontaires à...
America is suffering an epidemic of obesity and we are fast catching up. This is an account of the history and biology of the fattening of America at the moment when it is emerging as a political...
* How can we understand food choice?. * What factors influence dietary change and weight control?. * How does stress influence eating?. * In what ways are foods used to present ourselves to...
This monumental volume work encapsulates much of what is known of the history of food and nutrition throughout the span of human life on earth. This book constitutes a vast and essential chapter...
Les pâtes sont l'un des aliments qui remportent le plus de succès à travers le monde, mais c'est en Italie qu'il existe la plus grande variété de formes, de tailles, de couleurs et de saveurs et...
These proceedings report on an international workshop held in Adelaide, Australia from May 31-June 2, 1999. Papers were presented on aspects of tannin chemistry, animal nutrition and microbiology.